Mad Men makeup hos MAC

Outfit of the day #125

Outfit of the day #125Outfit of the day #125Outfit of the day #125
Mango dress – Primark/Atmosphere necklace – Topshop heels

Så kan i endelig få lov til at se hele outfittet fra i lørdags, hvor jeg jo holdte min Mad Men fødselsdagsfest. Makeuppen blev jo lagt hos MAC, håret satte jeg selv efter en YouTube video jeg havde set og selve outfittet står under billedet. Kjolen faldt jeg pladask for da vi var i Barcelona – og så var det først da vi kom hjem at det gik op for mig, at den sagtens kunne bruges til Mad Men. Fremover vil den blive stylet med løst hængende bølgende hår og en noget mere naturlig makeup. Og jeg kunne også godt finde på at sætte et tyndt brunt bælte i taljen. Men i lørdags stod den jo på Mad Men, så dette blev resultatet. Billeder blev taget inde på Hr. Kærestes kontor, da omgivelserne derinde er ret Mad Men. Det er hans kontor og derfor har han selv indrettet det i en mere tung stil som et gammeldags kontor. Stilen i resten af lejligheden er en del lettere og mere minimalistisk 😉 Hvad synes i? Ramte jeg ikke Mad Men temaet ret okay?

My outfit from saturday where I had a lot of friends over for my Mad Men themed birthdayparty. This was my outfit! The makeup was done by MAC and the hair I did myself. What do you think?

   

70 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad Men makeup hos MAC