Outfit of the day #127

Signe Bag

Signe Bag

Tasken som var en del af mit outfit igår er forresten ny, så jeg tænkte i lige skulle ha’ lov til at se den lidt bedre. Der er ret mange svenske bloggere der har blogget om denne og vi har heller ikke haft nogen problemer med at komme af med den i Gina Tricot i Odense. Jeg nappede faktisk den sidste i hvid. Den findes dog også i sort (med guld) og der havde vi 1-2 stk tilbage, da jeg var på arbejde i weekenden. Jeg er helt vild med kombinationen af det hvide og bronze farven. Den hedder Signe Bag og koster 179 kroner, hvis i skulle være heldige at finde den i en Gina butik 🙂

Forresten så sætter jeg enten i dag eller i morgen gang i en konkurrence for dem af jer der følger bloggen på facebook. Det er ikke fordi at jeg fremover vil afholde alle mine konkurrencer derinde, men lige denne gang gør jeg, for at forkæle jer på facebook lidt extra. Hvis i endnu ikke “Synes godt om” bloggens facebook side, så kan det skam sagtens nås endnu. I finder siden lige HER. Så er i klar til konkurrencen 😉

The white bag from my outfit yesterday is new and it’s from Gina Tricot. I love the white and bronze together! Remember that you can follow/Like the blog on facebook HERE.

18 kommentarer

 • haha is this contest going to be open to international readers 😉 just kidding!

  i like that alot in white though! very cute and perfect for summer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin 🙂 Jeg er dog mest til den sort og har dog luret på den et par gange 🙂 Kunne være at man skulle investere i en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig også fed! Men du har jo lige taget den sidste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ditte

  Åh den er så flot! Den må jeg bare have!
  Ved du, om man kan få den på deres onlineshop på et tidspunkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den har desværre allerede været der og er udsolgt derinde nu 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ditte

   ej hvor er det dog bare øv! Så må vi håbe de laver nogle nye og sælger dem 😀 så skal jeg i værd fald have en!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det burde de 😉 Der har været god efterspørgelse på den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hinze

  SUPER fin taske. ÆRGELIGT den er udsolgt. Kommer den mon igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved det desværre ikke, men det kunne man da håbe på! 🙂

   PS. Jeg har lige redigeret dit link i kommentaren væk, da jeg ikke lige kunne se relavans for det du skrev.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Weber

  Uh, jeg var lige inde på deres online webside, og bestilte den i sort. Da jeg ville tilbage og kigge på den var den væk igen. Tror hvis man er heldig kan det være den kommer derind igen, bare et lille tip. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har lige købt den i sort i dag 🙂
  Der er hvert fald et par stykker tilbage i Kolding 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #127