Mega Kup! i Odense

Mega Kup! i Odense

Desværre blev Fashion Flea i Odense aflyst og det var jeg super ærgelig over, da jeg havde glædet mig til en hyggelig dag med jer og tøjsalg. Tilgengæld er jeg blevet gjort opmærksom på at Mega Kup!, som er ret populært i Århus, faktisk også er i Odense. Jeg har sammen med Jane fra Shopaholicsisters fået tilbudt en stand til den næste omgang der er onsdag d. 12. oktober. Eventet er om aftenen fra kl. 18-20.30 og det foregår i Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 1 (nær Kulturmaskinen) i Odense C. Entreen koster kun 30 kr, så kom endelig forbi og sig hej – og evt gør nogle kup derinde. I kan også kigge på deres hjemmeside HER, hvis i selv er interesseret i at booke en stand.

Jeg har allerede fundet en masse frem som skal sælges (shit, mit walk-in trænger til at blive ryddet lidt ud i). Jeg laver et indlæg lige inden med hvad i bla. kan forvente jeg hiver med den aften, men alt der er på salgsbloggen ryger ihvertfald med. Hvis der er noget specifikt I kunne tænke jer, at jeg satte til salg (både til MegaKup, men også bare på salgsbloggen), så smid i kommentar med hvad det er, så skal jeg kigge på det :)

Together with Jane from Shopaholicsisters I’m selling clothes from my wardrobe at Mega Kup! in Odense on wednesday the 12th of October.

Skriv en kommentar

  • Fordi vi vist har nogle tekniske problemer i øjeblikket, fordi vi rykker rundt på vores servere. Jeg har godt opdaget det – men jeg siger det lige videre. Hvilken internet browser bruger du?

 1. Vi glæder os til at byde jer velkommen med en stand:0) og tak for den fine omtale af Mega Kup! Odense.
  Det kommer dog til at koste 30 kr. at komme ind til Mega Kup! i Odense fremover – sidste gang var det gratis fordi det var første gang.
  Men hvis I holder øje med vores Facebook gruppe( Mega Kup! luksus second hand – Odense, kan I se når vi laver tilbud på at komme gratis ind m.m.
  Da det ikke er helt omkostningsfrit at afholde sådan et arrangement,er vi nødt til at tage lidt i entre. Det går jeg ud fra at alle forstår.
  Vi glæder os til at se jer allesammen til en forrygende aften den 12.okt.

 2. Hej Jeanett,
  hvordan kan det være at kommentar-systemet er blevet lavet om, sådan så dine kommentarer står ovenover dem, som du har svaret på? altså så man først læser dit svar uden at vide hvad du har svaret på.. Man er heletiden nødt til at scrolle ned for at se hvad spørgsmålet egentligt var..

  okay, det blev en værre omgang vrøvl, men håber du ved hvad jeg mener.

 3. Hej Jeanett!
  Jeg har kigget på hjemmesiden, og jeg forstår ikke rigtig hvornår det er? På hjemmesiden står der både at det er d. 4 okt. (idag) og at det er den anden onsdag i hver måned. Så hvornår er det?

  Maria.

 4. Tak for kommentaren Rikke og vi glæder os også til en forhåbentlig god aften.
  Helt i orden med entre – jeg ændrer det lige i indlægget. Men i burde nok opdatere jeres hjemmeside så 😉

Skriv kommentar