80er mad: Baconruller

Mega Kup! i Odense

Mega Kup! i Odense

Desværre blev Fashion Flea i Odense aflyst og det var jeg super ærgelig over, da jeg havde glædet mig til en hyggelig dag med jer og tøjsalg. Tilgengæld er jeg blevet gjort opmærksom på at Mega Kup!, som er ret populært i Århus, faktisk også er i Odense. Jeg har sammen med Jane fra Shopaholicsisters fået tilbudt en stand til den næste omgang der er onsdag d. 12. oktober. Eventet er om aftenen fra kl. 18-20.30 og det foregår i Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 1 (nær Kulturmaskinen) i Odense C. Entreen koster kun 30 kr, så kom endelig forbi og sig hej – og evt gør nogle kup derinde. I kan også kigge på deres hjemmeside HER, hvis i selv er interesseret i at booke en stand.

Jeg har allerede fundet en masse frem som skal sælges (shit, mit walk-in trænger til at blive ryddet lidt ud i). Jeg laver et indlæg lige inden med hvad i bla. kan forvente jeg hiver med den aften, men alt der er på salgsbloggen ryger ihvertfald med. Hvis der er noget specifikt I kunne tænke jer, at jeg satte til salg (både til MegaKup, men også bare på salgsbloggen), så smid i kommentar med hvad det er, så skal jeg kigge på det 🙂

Together with Jane from Shopaholicsisters I’m selling clothes from my wardrobe at Mega Kup! in Odense on wednesday the 12th of October.

29 kommentarer

 • Juhu endelig 😀 Jeg glæder mig allerede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hmm, hvad med den der tee fra Topshop (eller var det nu Asos?) med læderfront og mesh-bag? Bruger du nogensinde den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den havde jeg på så sent som i lørdags 🙂 Den er jeg glad for, så den ryger nok ikke til salg i denne omgang. Men skal nok sige til, hvis det er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • xhris

  I århus er det ret nederen, det koster penge at komme ind og de har ofte alt for lidt plads:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det vil jeg se frem til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil da helt sikkert gerne kigge forbi! 😀 Så måske ses vi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var forbi sidst det var der, og gjorde mig et drømme kup!
  Måske jeg skal forbi igen 🙂

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvorfor er blog-baren væk fra din side??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fordi vi vist har nogle tekniske problemer i øjeblikket, fordi vi rykker rundt på vores servere. Jeg har godt opdaget det – men jeg siger det lige videre. Hvilken internet browser bruger du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi glæder os til at byde jer velkommen med en stand:0) og tak for den fine omtale af Mega Kup! Odense.
  Det kommer dog til at koste 30 kr. at komme ind til Mega Kup! i Odense fremover – sidste gang var det gratis fordi det var første gang.
  Men hvis I holder øje med vores Facebook gruppe( Mega Kup! luksus second hand – Odense, kan I se når vi laver tilbud på at komme gratis ind m.m.
  Da det ikke er helt omkostningsfrit at afholde sådan et arrangement,er vi nødt til at tage lidt i entre. Det går jeg ud fra at alle forstår.
  Vi glæder os til at se jer allesammen til en forrygende aften den 12.okt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hej Jeanett,
  hvordan kan det være at kommentar-systemet er blevet lavet om, sådan så dine kommentarer står ovenover dem, som du har svaret på? altså så man først læser dit svar uden at vide hvad du har svaret på.. Man er heletiden nødt til at scrolle ned for at se hvad spørgsmålet egentligt var..

  okay, det blev en værre omgang vrøvl, men håber du ved hvad jeg mener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Virker det nu? Det er fordi jeg er her i dag blevet rykket over på nyt system, så jeg skal lige selv ind og ha’ rettet alle indstillingerne igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Ja det gør det, bortset fra at de nyeste kommentarer åbenbart kommer først nu.. Førhen var de nede i bunden, så det var den rigtige rækkefølge.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det driller lige lidt… men det skulle vist virke fra nu af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I Odense er det vildt luksus. Jeg vidste faktisk ikke rigtigt hvad det var. Men min veninde og jeg tog derhen. Vi stod i kø og kom ind i fine lokaler, med toiletter som prøve rum. Og før man kom ind fik alle en Eve. Derudover er det jo de lækreste, af de lækreste mærker der er der, synes jeg. 🙂

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh fedt du kunne lide det! Jeg synes også det fungerede fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Det vil jeg se frem til!
  Det skal nok blive hyggeligt!

  – Lise Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Me too – hyggeligt hvis du kigger forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] småt begyndt at rydde op i min garderobe, så jeg er klar til d. 12/10. Som I måske har læst hos Jeanett, så sælger hende og jeg ud af vores tøj, sko o.s.v til Mega Kup her i Odense 🙂 Og jeg har en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria.

  Hej Jeanett!
  Jeg har kigget på hjemmesiden, og jeg forstår ikke rigtig hvornår det er? På hjemmesiden står der både at det er d. 4 okt. (idag) og at det er den anden onsdag i hver måned. Så hvornår er det?

  Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria.

  Jamen du skriver i dit indlæg, at det er d. 12 okt? Altså er det d. 12 eller d. 14?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hov, det er fordi der stod d..14. SEP og ikke oktober. Det er på onsdag – d. 12. oktober 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

80er mad: Baconruller