Ebay tip: Metal elastik til 35 kr!

Ebay tip: Metal elastik til 35 kr!

Jeg er rigtig meget på Ebay i øjeblikket (sjovt som det kommer i perioder – for en uge siden havde jeg ikke købt noget derinde i 4 mdr… nu venter jeg på 5 ting haha!) og jeg faldt over det her som jeg bare måtte tippe jer om! De her elastikker med metal ring har jo længe været super populære i blogland og jeg synes også selv de er mega fede. Jeg har bare været for nærrig til at give 70-100 kr pr stk for en hårelastik! Men nu har jeg fundet dem på Ebay til sølle 35 kr inkl porto. Det er da en pris der er til at forstå! :)

Man kan få den i både guld og sølv og de står som sagt til ca. 35 kr inkl porto (£4). De bliver sendt fra Beijing (Kina), men fordi de koster under 80 kr, så slipper I for told! I kan finde dem lige HER.
Leveringstid kan godt være 2-3 uger fordi det kommer fra Kina. Min var 18 dage under vejs.

Og HUSK at like/synes godt om bloggens facebookside HER. Når vi når 1400 likes kommer der konkurrence på bloggen… og vi er kun 39 fra at nå målet! :)

Just an Ebay tip for you guys. And FYI: Now you can click on “TRANSLATE” in the menu line and get google translate to translate my blog to your own language!

Skriv en kommentar

  • Det er også et godt tip! Men hvis man ikke behøver den med det samme, så kan man lige spare den 10er her 😉

 1. Altså altså, alle disse gode fund! Den er hermed klikket hjem!
  I det mindste er det ikke shopping, som ripper ens konto (;

  • Hehe præcis! Sådan har jeg det også… lige nu våger jeg som en høg over en auktion der slutter i aften 😉 Den SKAL blive min!

 2. Sikke en fin hair cuff! Jeg ville helt klart være fristet, hvis ikke det var fordi, jeg netop lige har betalt overpris for en for bare få dage siden. :/
  Lige et spørgsmål..
  http://img705.imageshack.us/img705/1084/shorts2.png <– Jeg så de her shorts, som en svensk blogger netop har købt i Gina Tricot i Tyskland. Jeg har lige tjekket Ginas hjemmeside, også den tyske, og jeg kan ikke finde dem. Ved du, om I har dem i butikken i Odense?

Skriv kommentar