Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Følger dig allerede via bloglovin’, facebook og selvfølgelig også instagram! Elsker når du opdaterer med flotte billeder på instagram, det er så hyggeligt ;D

  ‘melzpelz’ synes godt om dine billeder 😉

  • missjeanett

   Åhh mange tak! Jeg synes simpelthen også at Instagram er så hyggeligt! :)

 2. Sara

  Jeg synes du burde læse denne artikel der omhandler pinterest. http://ddkportraits.com/2012/02/why-i-tearfully-deleted-my-pinterest-inspiration-boards/
  Jeg har nemlig fundet en del af mine personlige billeder derinde, som jeg på ingen måde har givet lov. Eftersom folk ikke læser og overholder copyright loven, har jeg bittert erfaret at mit billeder er blevet brugt kommercielt uden jeg vidste det.

  • missjeanett

   Jeg kan jo bare ikke stoppe folk i at pinne mine billeder – og jeg synes faktisk at Tumblr er et ENDNU større problem, hvis det handler om copyright. Fordi på Pinterest står der i det mindste oprindelses adressen fra hvor de har pinnet billedet fra. Men det gør det aldrig på Tumblr. Hvordan har folk brugt dine billeder kommercielt?

   Jeg uploader iøvrigt slet ikke billeder til Pinterest – jeg pinner kun. Og for det mest pinner jeg kun mine egne billeder. Og hvis ikke, så sørger jeg for kun at pinne billeder der er en oprindelses adresse ved.