Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

22 kommentarer

 1. Liz

  yumm looks so good

  http://lavieenliz.com

 2. Årh, en burger ville gøre godt nu. I stedet må jeg nøjes med at kigge lidt på dit billede og forestille mig smagen 😉

  • missjeanett

   Hehe tømmermænd? 😉 Den var virkelig også god.

 3. Mie

  Det ser rigtig lækkert ud! :)

  Glæder mig til din adventskalender konkurrence :)

  http://mizzepii.bloggersdelight.dk/

  • missjeanett

   Jeg glæder mig også til at starte den! :)

 4. LOUISE T

  ej hvor sjovt! Min mor, søster og jeg har netop bestilt bord op til Gertruds i aften! Pudsigt.. Nu ved jeg pludselig hvad jeg skal have! 😉

  • missjeanett

   Haha ja det er da sjovt! Burgeren kan ihvertfald varmt anbefales 😉 (men det kan deres moules også, hvis man kan lide det!)

 5. Sine

  Burgere er et win! Bestiller altid burger, når jeg er på café. Og Gertruds er absolut god! Jeg kan også anbefale burgeren fra Café Chino på Rewentlowsvej. 79 kr. og så 5 kr. efter for hjemmelavet bolle – det er så godt! Og der er mange forskellige varianter + take away. Desværre har jeg selv lige fået konstateret glutenallergi, så nu skal jeg til at drømme om burgerne og finde min en ny favorit på caféerne.
  Held og lykke med opgaverne og glædelig (meget snart – yay!) decembermåned!

  • missjeanett

   I know – jeg bor lige ved siden af Chinos 😉 Har vist også blogget om Chinos et par gange før her på bloggen :) Men ja, de er gode (også deres fyldte bagte kartofler!) – dog synes jeg Gertruds er en del niveauer over!

   Men øv mht glutenallergi… det er ikke sjovt!!

 6. Louise

  Uhhhm!
  Du bør prøve burger fra Cafe Maurits – det er konge! og de har dem som take-away nu. Love it!!

  • missjeanett

   Hehe der er vi bare ikke enige.. deres bøffer er for små i forhold til resten af burgeren, bollen er foccaciabrød (har intet at gøre i en burger!) og deres “pomfritter” er friturestegte kartoffelbåde (hvilket er SÅ fesent).

   • Louise

    Haha, nej det kan jeg høre 😀
    Jeg har selvfølgelig også kun spist dem med tømmermænd, også smager alt fastfood jo som himlen ;b
    Jeg må hellere tage en ædru vurdering!

    • missjeanett

     Haha ja det har du ret i – selv det klammeste fastfood kan smage af gourmet når man har ondt i håret 😉 Jeg synes skam heller ikke de er elendige – jeg synes bare overhovedet ikke de er i nærheden af at være de bedste burgere i byen 😉

 7. Nete

  Lækkert 😉 godt at vide hvis man skal finde noget frokost i Odense en dag 😉
  Skriv endelig hvis du skal bruge hjælp en en cafe/restaurant en dag du er i aalborg. Har været på alle der er værd at nævne og i næste måned starter min kæreste som kok på et helt nyt sted 😉 har set menu kortet og det ser virkeligt lovende ud.

  • missjeanett

   Mange tak, det er rigtig sødt af dig! Men kender ikke et mennesker i Aalborg, så chancerne for at jeg snart kommer “forbi” der er nok ret små 😉 (har ikke været der siden 2003). Men hvis jeg gør, så skal jeg nok huske dig 😉

 8. Ork, den ser godt nok god ud – og selvom jeg pt. er mest hooked på ideen om at leve af julemad, kunne jeg altså godt lige spise sådan en burger der.

  – Anne

  • missjeanett

   Åhh jeg elsker også julemaden!! Glæder mig allerede vildt til andesteg juleaften 😉

 9. Amalie

  Åh ja, Gertruds er et hit!
  “Byg Selv”-burgeren hos Café Passage i Brandts er nu også virkelig, virkelig god, synes jeg! Elsker konceptet med, at man selv kan bestemme, hvad der skal i, hvis man, som jeg, har en (lidt for) stor svaghed for syltede agurker f.eks. 😉

  • missjeanett

   Ja, de er bare gode derinde.
   Men har Café Passage ikke også sådan en forfærdelig ciabatta/foccaciabolle? Jeg synes ikke det er en burger, hvis bollen en er blød.

 10. Uh.. Det kunne ske Gertruds skulle prøves af en dag, nu hvor det ligger inde i centrum og ikke i den forkerte retning i forhold til min bopæl.

  Har igennem tiden været forbi de andre Odenseanske caféer i centrum – undtagen Gertruds.

  Får helt lyst til Burger og fritter nu 😀

 11. mathias

  Har du prøvet burgeren på bryggeriet? Har været forskellgie steder inkl getruds og jeg synes klart den bedste burger fås på bryggeriet. Super lækkert kød de bruger, helt igennem god burger / hjemmelavet bolle + lækre kartofler….

  Gertruds er også ok, og er nok min nr 2 eller 3 (cafe passage er også god(, men pomfritterne på gertruds er mega dårlige, det er næsten som at spise ren fritur.