Hvide studenterkjoler 2014

Libresse – Win What You Want

Libresse - Win What You Want

I øjeblikket kører Libresse den vildeste konkurrence. Man kan simpelthen vinde 100.000 kr – og man bestemmer helt selv hvad man bruger dem på! Win What You Want-konkurrencen giver dig mulighed for at udleve en vild drøm!

Måden man deltager er ved at samle skrabemærker som findes på Libressepakkerne. I kan se her øverst på billedet hvordan sådan et mærke ser ud. Det åbner man øverst og indenunder er der et lille felt man skal skrabe. Feltet gemmer på en kode som man skal indtaste lige HER. Man kan også skaffe ekstra point ved at spille Libresses spil “Libresse Catch”, som er en app til Smartphones. Nogle butikker kører endda med dobbelt-op på point på pakkerne. Her i Odense er det bla. Føtex i Bolbro og Kvickly i Dalum.

Hvis jeg vandt 100.000 kr, så ville den kedelige (og lidt voksne) løsning være at bruge pengene på at betale noget af lånet på huset af. Men det gider jeg ikke! Jeg ville tage fri fra alting og så ville jeg rejse resten af pengene op. Jeg ville tage rundt i hele USA og få landet rigtig godt ind under huden. Jeg ville både gense NYC, men også opleve alle sydstaterne samt hele vestkysten. Og måske en afstikker til Hawaii? Åh drømme drømme.

Konkurrencen kører til og med uge 14!

Indlægget er sponsoreret af Libresse

bloglovin

2 kommentarer

  • Åh, dine sidste sætninger fik mig virkelig til at længes væk! Og for 100.000 kan man alligevel komme langt i USA. Ej hvor jeg glæder mig til at komme tilbage!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det ville godt nok være lækkert med 100.000 kroner – en rejse til USA ville ikke være helt skidt! Held og lykke til alle der deltager!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvide studenterkjoler 2014