Min tirsdag; Jam Days åbning

Outfit of the day #289

Outfit of the day #289Outfit of the day #289Outfit of the day #289Outfit of the day #289Outfit of the day #289
Baum und Pferdgarten dress (HERE – on sale!) – Leowulff boa bag (HERE) – Maria Black ring (HERE) – Report wedges (HERE)

Jeg viser ikke lige de outfits, som jeg har til jer, helt kronologisk. Hvis det skulle have fulgt en tidslinje, så skulle det have været mit outfit fra middagen på Kongeskibet nu, men pt. har jeg bare ikke timer nok i døgnet, og jeg vil jo gerne skrive om hele aftenen med Dronningen, når jeg viser jer det andet outfit. Outfittet her havde jeg på i går til Jam days åbningsreception på Studenterhuset i Odense. Kjolen er egentlig ret casual (på udsalg nu her), men tilsat høje sko, røde læber og krøller, så bliver den lige ekstra fin. Krøllerne er i øvrigt lavet med det her deep waver-jern fra HH Simonsen. Det er så nemt at bruge og det går meget hurtigere end når man krøller med almindeligt krøllejern. Det kan fås lige HER 🙂

My outfit yesterday where I went to a reception for Jam Days. My dress is actually on sale right here

Affiliate

bloglovin
   

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min tirsdag; Jam Days åbning