Min jul i billeder (om lidt om hvordan det var at være "alene")

Julefamilien

Julefamilien  Mig, Tim, (sure) Bella, svoger Jens og lillesøster.

Jeg vil lige afslutte julen, her på bloggen, med at dele det her billede vi tog lillejuleaften. Sidste år tog vi bare et af mig, min søster og Bella, men i år syntes jeg at mændene skulle med. Og nej, vi havde ikke farvekoordineret på forhånd, haha! Jeg havde i øvrigt dette sæt fra ASOS på (bluse her og nederdel her). Det er virkelig genialt, behageligt og så får man den pæneste røv i den nederdel! Som I kan se, så gad Bella virkelig ikke. Der er kun et andet billede der er meget lidt bedre af hende end det her, men der havde to af de voksne lukkede øjne, haha. Bella havde i øvrigt denne kjole fra Noa Noa på (mega nedsat her nu – typisk), og så havde hun denne her på juleaften (og sidstnævnte regner jeg med at gentage nytårsaften).

Nu er den jul vist også overstået. Jeg tog julepynt ned i forgårs og juletræet blev slæbt ud i haven i går. Jeg elsker hyggen der er i december, men når juledagene er ovre, så kan jeg ikke få julepynten ned hurtigt nok. Der er jeg virkelig blevet træt af det. Nu skal huset lige have en rengøringsoverhaling, så det er klar til nytår. Vildt at det allerede er om to dage! Jeg kunne godt bruge et par dage mere…

A small family portrait we took on the 23rd. It’s me, Tim, Bella, my sisters boyfriend and my younger sister. Bella really didn’t wanna do it 😉

bloglovin
   

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min jul i billeder (om lidt om hvordan det var at være "alene")