Bedste beauty-produkter i 2014

Fredag!

Fredag!

Jeg glæder mig helt vildt til bare at sove denne weekend. Sove sove sove. Jeg syntes, at jeg har været knapt så smadret et par dage denne uge, men onsdag aften halvsov jeg arm-i-arm med Bella, som så tegnefilm, kl. 19. Holy shit, jeg følte mig gamle lige der! Samtidigt er jeg på noget antibiotika, som virker som antabus (fik jeg at vide), så jeg synes det er lidt nederen ikke at kunne få et glas vin her i weekenden. Jeg har virkelig ingen planer her i weekenden og det er rart. Fordi vi har planer i næste, næste igen og så rejser vi. Måske jeg skulle få kigget på en pakkeliste, så jeg ikke bliver overrumplet af det tæt på ferien?

De lover en del sne på Fyn i morgen, og det krydser jeg fingre for, fordi jeg skal bare sidde inde foran brændeovnen og kigge på det (note to self: der skal købes mere brænde i dag). Måske tage Bella med en tur ud i det? Hun er faktisk bare ikke så stor fan af det (it’s not my child), og skriger “skkooooooooooooooouuuuuuuu”, når hun får det på sine støvler. Tossede unge.
Har I gode planer for weekenden?

Kjolen her fra Ganni skal helt sikkert pakkes til ferien. Jeg elsker den og har allerede været i den to gang (blandt andet i denne video). Den kan købes HER.

Friday! No plans this weekend and I’m just gonna catch up on my sleep! The weather forecast says it’s gonna snow tomorrow here in Odense, so I’m planning on wathing it form inside with the fireplace lit. This dress is from Ganni and it’s available here.

bloglovin

12 kommentarer

 • Du godeste, jeg skal til fødselsdag på Fyn i morgen, og håbede netop på, at vi ikke skulle køre langt i sne. Men det er jo også så pænt, så hvad betyder en time ekstra i bil 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kjolen kan fås i Invasion butikkerne til 500 kr, idet at butikkerne ikke længere skal forhandle mærket. Der er 50% på alt Ganni – ja også SS15 kollektion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Der er flere butikker. 3 i København, en i Valby, en på Fredriksberg, og en i Lyngby. De har en lidt kedelig hjemmeside, men forhandler vist ikke online

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh der kommer jeg desværre ikke lige forbi 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det eneste antibiotika, der virker som antabus (altså giver leverpåvirkning) er Rifampicin. Og med mindre du har tuberkulose eller meningitis, er din læge ikke så skarp (eller virkelig gammel og senil). Hvis det ikke er rifampicin, skal du bare drikke løs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det virker som antabus på den måde at jeg ville få det dårligt, hvis jeg drak. Pg det sagde både min læge og damen på apoteket. Det handlede vist ikke om leveren, men “bare” at jeg ville få det fysisk skidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ihh, hvor er den kjole fin til dig. Hvilken størrelse har du taget den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne sofie

  Jeg er så vild med den kjole, har du nogen ide om, om den stadig fået? Synes ikke jeg kan finde den nogen steder :/ ellers råb højt, hvis du sælger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg tror desværre, at du må på Trendsales eller lignende. Jeg vil ikke af med min (endnu), men skal nok sige til, når jeg vil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste beauty-produkter i 2014