Ferie i Forum: Maden når vi rejser

Nyeste ASOS bestilling + rabatkode

Nyeste ASOS bestilling + rabatkode
Adlinks:
ASOS nederdel HER – ASOS kjole HER – ASOS buksedragt HER

Jeg kunne ikke holde mig i skindet efter mit eget indlæg om kjoler til kontoret her. Jeg klikkede få sekunder efter indlægget kjolen her hjem, og den ankom i går – totalt perfekt! Stoffet er ret tykt og det gør at kjolen føles af ekstra god kvalitet. Jeg har taget min normale ASOS-størrelse (UK12) og den passer! Jeg har også købt den smukke grønne nederdel med slids og den bordeaux buksedragt. Nederdele sidder rigtig pænt, og den er faktisk lidt til den store side i størrelsen. Jeg har også den i str. UK12. Buksedragten er helt den samme som den jeg har på her, og den er til gengæld lidt lille i det. Især over barmen og hvis man er høj (den “kravler” lidt (if you know what I mean), hvis man ikke går op i størrelse). Alle tre ting er egentlig tiltænkt arbejde, men de kan selvfølgelig sagtens bruges udenfor det også.
Jeg nappede også lige denne træningsBH, som jeg har manglet en god en af. Den er super god, men hvis I svinger mellem to størrelser, så skal I klart gå op! Den er lille i størrelsen.

Koden GIMME10 giver 10% rabat hos ASOS lige nu. Det gælder både ting på udsalg og fullpriced items 🙂 I kan shoppe med koden lige HER

I’ve just bought these three items at ASOS. The green skirt here, the dress here and the jumpsuit here (the same that I’m wearing here). GIMME10 takes 10% off everything right now. Use it here.

bloglovin

2 kommentarer

  • Amalie

    Ih, hvor er det fint. Du er så dejligt ladylike, det er dødpænt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tusind tak, du er så sød! Ja, jeg elsker ladylike-stil! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie i Forum: Maden når vi rejser