Hej fra poolkanten

Outfit of the day #375 (i min all inclusive kjole)

Outfit of the day #375 (i min all inclusive kjole)Outfit of the day #375 (i min all inclusive kjole)Outfit of the day #375 (i min all inclusive kjole)Adlinks:
Mango dress (HERE and HERE) – Quay sunglasses (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE and HERE) – Report shoes

Kjolen her er hurtigt blevet døbt “all inclusive kjolen” hernede. Der er virkelig plads til, at man spiser godt igennem i buffeten med den gode elastik i taljen 😉 I dag har vi bare dasedag ved poolen. De andre damer var i Samaria kløften i går og de er HELT færdige. Den tur er ikke for børn. Helt bogstaveligt talt. Jeg er ret glad for at jeg sprang. Uden at sige noget grimt om de dejlige damer, så går flere af dem i dag, som om de har skidt i bukserne. Men udover det er de nogle sexede damer 😉 I aften skal vi på restaurant og i morgen står den på bådtur, hvor vi skal til smukke strande, hvor bl.a. Prins Charles og Prinsesse Diana var på bryllupsrejse. Det ser smukt ud.
Med hensyn til kjolen, så har Boozt netop fået min Mango kjole hjem lige HER. Den er en smule stor i størrelsen!

First outfit here from Crete, Greece. You can get my Mango dress right here.

bloglovin
   

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra poolkanten