Julehygge i sommerhus

Så skal der prøves brudekjoler!

Så skal der prøves brudekjoler! Annoncelinks:
Kjole HER – Kjole HER – Kjole HER

I dag skal der findes brudekjole! Ikke til mig – endnu – men til min lillesøster, som skal giftes næste år i august. Og jeg har været så heldig, at måtte komme med denne weekend. Vi har tre aftaler i forskellige butikker i København, så vi kommer forhåbentligt nærmere det, som min søster drømmer om. Vi ligner hinanden på mange punkter, men har meget forskellige ideer om, hvordan vores brudekjole skal se ud. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal giftes i en lang kjole, hvor min søster, lige modsat, regner med noget knæ- eller læglangt. Hun er også til mere enkle kjoler, hvor jeg godt kan lide lir 😉 Nogle ting er vi dog enige om: intet slør og ingen hvide sko. Og selvom vi ikke er enige om de andre ting, så respekterer vi selvfølgelig det den anden part drømmer om. Jeg får jo intet ud af, at presse hende ned i en kjole, som er min smag. Det er jo hendes dag! Og helt ærligt, så synes jeg det er sjovere, at vi ikke er helt ens!

Som opvarmning, så sad jeg og surfede lidt rundt efter kjoler i går aftes (prøvede også at distrahere mig selv fra det – igen – så deprimerende valgresultat. Ja, jeg stemte ja). Det ledte mig ind på Shopbob, som er kendt på luksus. Derfor er mange af de brudekjoler, som de har online, også pænt dyre. Se denne her, som står til svimlende 84.000 kr. Det kommer jeg altså ikke til at give for en brudekjole! Selvom hverken dato eller budget ligger fast endnu, så kan jeg mærke, at min personlige smertegrænser går omkring 20.000 kr. Koster de mere end det, så begynder jeg at gøre dem op i, hvor mange rejser man kunne få for beløbet – og det skal man helst ikke tænke på. Disse tre øverst, fundet på Shopbob, er fra mærket Theia. Jeg kendte det ikke i forvejen, men kan se, at deres kjoler ligger på 7000-12.000 kr og det er jo ret okay! Havde I vist mig kjolen i midten for 3 år siden, så havde jeg grint lidt, men lige nu er jeg helt skudt i den. Jeg elsker, at den bliver lyserød i bunden – en virkelig fed, romantisk og unik detalje.
I kan i øvrigt læse (og se) lidt om min brudekjolesmag her. Jeg er til lange, romantiske kjoler. De må gerne have nogle specielle detaljer og gerne vise lidt bryst frem (på en smagfuld måde. Vi skal heller ikke give præsten et hjertetilfælde). Men omvendt vil jeg gerne føle mig sexet den dag og så skal der altså vises lidt (af) bryst. Jeg er til gengæld ikke til slør, kæmpe kjoler og stropløse kjoler (sidstnævnte har jeg simpelthen set for mange af nu. Jeg er blevet træt af det, inden det er blevet min tur).

Jeg aner ikke, om vi får lov til at tage billeder her i weekenden, men gør jeg, så lægger jeg det op på min Snapchat og instagram. I er velkommen til at følge med! På Snapchat hedder jeg missjeanett og Instagram kan I finde HER. Jeg afslører desuden noget helt andet inde på instagram senere i dag. Der kommer nemlig til at ske store forandringer i det nye år 😉 God weekend!

JULEKALENDER: Jeg vil selv SÅ gerne vinde dagens præmie, men det kan jeg ikke rigtig 😉 Der er virkelig lækre ting til boligen på højkant hos sødeste Dorte lige HER. Go go, nu hvor jeg ikke selv kan 😉

Today I’m going to Copenhagen where I’m going with my sister, who’s trying on wedding dresses for her wedding next summer. I’m really looking forward to it! I love the dress in the middle, then one that is pink in the bottom. It’s from Theia right here. Today you can win gorgeous plates if you visit sweet Dorte right here.

bloglovin
   

4 kommentarer

 • Maria

  Haha, bare vent til det en dag er din tur 😉
  Jeg er næsten lige blevet gift og da jeg skulle kigge på kjole havde jeg tre krav:
  1) Den skulle ikke være stropløs
  2) Ingen a-snit
  3) Ingen “farve” eller tyl

  Gæt hvad jeg endte i 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha sjovt! Jeg tror dog ikke jeg ender i stropløs. Det føles lidt, for mig, som et levn fra 00’erne. Og slør er jeg faktisk også 1000% sikker på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den midterste er så fin! Den har klare referencer til Gwen Staffanis legendariske kjole, ren love <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den kjole tror jeg slet ikke jeg har set – alt Gwens. Har du et link måske?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehygge i sommerhus