Hvordan skal vores bryllupsinvitationer se ud?

10 ting jeg vil laver i februar

10 ting jeg vil laver i februar
Annoncelinks:
Odense plakat fra Kortkartellet HER – By Lassen tændstikæske HER

Så gik januar (endelig!) – jeg er bare ikke fan af den måned. Den er mørk, kold, alle er trætte/overvældet ovenpå jul og nytår. Februar er dejlig kort og man kan allerede mærke, at dagene bliver længere. Nu er den over klokken 17 før solen går ned – det er altså fantastisk! Desuden er det den sidste officielle måned af vinteren og så venter foråret (selvom marts også være vildt kold. Bella er født 23. marts og der lå sne den morgen hun kom til verden). Det gik egentlig ret fint med den sidste halvdel af listen fra januar her. Jeg har arbejdet utrolig meget ude (hvilket har været skønt!), fik lavet min første nye klumme, trænet meget mere (og spist sundere) og huset har været (og er) fyldt med hyacinter. Til gengæld har vi hverken fået samlet kommode eller flyttet lampen (eller jo, men det skete i går… som jo bekendt er i februar i stedet for januar 😉 ).

I februar vil jeg gerne…

  1. … tage Bella med i biografen og se “Den gode dinosaur” eller den nye Disney klassiker “Zootropolis”. Eller dem begge to 😉
  2. … købe nye planter til mit soveværelse; et figentræ til at stå på gulvet og en lyserød kaktus (har set en hos min lokale blomsterpusher!) i vinduet.
  3. … være utrolig glad over, at punkt nummer tre på denne liste oprindeligt egentlig hed “finde ud af hvad vinterferien byde på, nu hvor vi ikke rejser der i år”. Vi skal i stedet til Madeira!! <3
  4. … finde ud af hvad vi skal se på Madeira. Jeg har so far noteret mig: svævebane op til botaniskhave og kigge på, om der er en guidet tur til nordkysten, som skulle være ret smuk. Har I andre gode bud?
  5. … slappe virkelig meget af på Madeira og nyde at gå i sandaler og sommerkjoler. Sige “pyt” til det hele og bare nyde. Åh jeg glæder mig!
  6. … købe lidt lækkerier til mig og Bella til ferien. Overvejer denne her og den her til mig selv – og denne smukke kjole samt denne sommerfuglesag til Bella. Tim kunne også godt bruge nogle nye t-shirts.
  7. … få styr på hotel til vores påskeferie i Budapest. Har I nogle gode bud? Gerne (meget) centralt. Både hotel og lejligheder (f.eks. Air Bnb) er interessante!
  8. … prøve at lave en madplan i en uge. Vi er så dårlige til at planlægge måltiderne mere end en dag frem. Det kunne både være rart, at jeg ikke skulle være kreative hver eneste dag og samtidig er jeg slet ikke i tvivl om, at der er penge at hente.
  9. … shine boligen op med lidt nye plakater. De fleste af dem, som vi har nu, er nogen som jeg købte, da vi flyttede ind – så flere har hængt der i over 2 år. Jeg sukker derfor efter lidt forandring og udskift af plakater er en forholdsvis nem og billig måde at gøre det på. Jeg vil blandt andet gerne skifte den her til højre ud. Den er fin, men jeg er blevet lidt træt af den. Odense plakaten (til venstre) vil jeg forsat gerne have stående, men overvejer som sagt noget nyt i den anden. Jeg har kig på noget ala denne eller den her.
  10. … begynde at overveje hvornår og hvordan vi skal fejre Bellas fødselsdag i år (i slutningen af marts). Vi plejer at invitere min søster+svoger og gode venner (inkl deres børn) på kaffe og kage en søndag, men overvejer også, om vi skal lave noget børnefødselsdag med hendes veninder fra børnehaven? Skulle man lave et mix, hvor alle bliver inviteret den samme dag? Åh jeg kan ikke finde ud af det. Har I en god idé? Børnefødselsdagen ville inkludere nogle af vores venners børn – derfor er det lidt rodet.

In February I wanna enjoy our holiday to Madeira, buy new posters for our home, take my daughter to the movies to see “The good Dinosaur” and buy new plants for my bedroom.

bloglovin

20 kommentarer

  • Christina

    Ved ikke om du ved det, men et figentræ kan godt komme til at lugte at kattepis når man har det indenfor. Arbejder i en blomsterbutik og vi havde nogle, men måtte skaffe os af med dem, da de simpelthen lugtede forfærdeligt. Super ærgerligt, de er nemlig vildt pæne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Det vidste jeg ikke! Tak for info! Måske jeg skulle overveje et citrustræ i stedet?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina

      Det var så lidt. Et citrustræ kunne du sagtens overveje, det kommer i hvert fald ikke til at lugte 🙂 og efter min mening er er citrustræ også langt pænere.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg er også vild med citrustræer og de er bare overalt i plantebutikkerne i Odense for tiden, så de bliver ikke svære at finde.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Kan du sige lidt om størrelsen på regnjakken med svaler? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hvor må det være skønt, at I har to rejser at se frem til i den nærmeste fremtid! Det er jer vel undt – jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen. Der er altid så hyggeligt her hos dig 🙂
    Jeg ved ikke, om jeg måske har stirret mig blind på det, men synes ikke, jeg kan se størrelsen på regnjakken på din tictail? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanna

    Hvordan ser en lyserød kaktus ud?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Hvordan kan det være, I ikke spiser Aarstiderne mere? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Vi holder bare en pause. Jeg synes stadig at det er et vildt godt koncept, men vi havde bare flere uger i træk, hvor vi ikke fik lavet alle dagene. Desuden fik vores favoritkasse pludselig ny kok og det var desværre en, som synes at vi hver uge skulle have røget makrel eller sild til aftensmad. Vi kan godt lide begge dele, men ikke hver uge og vi synes det er mere noget man spiser til frokost, end til aftensmad. Så vi pauser det lidt, men vender nok tilbage igen. Vi fik deres julekasse med and og det hele i fx. Den er genial!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Det er SÅ hyggeligt med biografture. Min store dreng (næsten 5 år) synes dog at Den Gode Dinosarus var ret så uhyggelig. Zootropolis tror jeg er rigtig god og sjov

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Kan godt være, at vi skal nappe Zootropolis i stedet!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Vi var hele familien inde og se den, storebror på 6 år og lillesøster der lige er blevet 3 år i Januar. Når det blev lidt uhyggeligt sad hun ved far, hun kunne sagtens se den og elskede at være i biografen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ok, så kan vi måske godt? Bella elsker også biografen!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil helt klart anbefale at holde 2 gange fødselsdag. Og dem fra børnehaven skal max være der i 2 timer. Det er vigtigt med et sluttidspunkt 🙂
    Vi har inviteret de nærmeste 5-6 stykker til boller og en helt simpel skattejagt, og så ellers fri leg. Det er et hit!
    I den alder kan der også være nogen som ikke vil have at deres forældre går, så man kan hurtigt få huset fuld af både store og små gæster.
    Det kan også blive lidt overvældende for fødselaren med så mange gæster, så jeg ville klart dele det op.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Åh ja, sluttidspunkt er vigtigt der 😉 Men problemet er, at skal det kun være ren børnehave, så er der kun to (hun er lige startet BH for 1 måned siden, så så mange veninder har hun ikke fået endnu). Og det bliver lidt småt? Min tanke var ellers at blande de to derfra, med vores venners børn. Men skal de så inviteres to gange? Altså venners. Fordi dem ville jeg jo også invitere til den “normale” fødselsdag vi plejer at holde.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Gode planer 🙂
    Hvordan er sengetøjet i kvaliteten? Det ser lækkert ud, men er det kraftigt? Og er overfladen “blank” eller “mat”? Og hvordan er lukningen? Beklager de mange spørgsmål 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg synes, at kvaliteten er super! Overfladen er mat – jeg kan ikke så godt med satin sengetøj 😉 Lukningen er der vist ingen af – der står bare åbent (eneste minus, men jeg lægger faktisk ikke mærke til det).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hvem bruger du som blomsterpusher? En lyserød kaktus ville passe perfekt ind hos mig! Og er lidt træt af Plantoramas udvalg :/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan skal vores bryllupsinvitationer se ud?