Jeg kunne simpelthen ikke lade være...

God lørdag fra miskat superhelten

God lørdag fra miskat superhelten

Miskat superhelten her vil lige ønske god lørdag. Hun havde ellers ikke tid til den slags, da hun havde travlt med at bruge sin superpower: at splitte stuen ad. Det er jo vigtige ting, I ved.

Jeg fik dog også lokket superhelten med med i Munke mose, hvor vi både fik taget billeder til et samarbejde med IKEA, Som hører om snart og så nød vi også bare det fine forårsvejr, legede på den smukke legeplads. Vi lod også som om vi fangede fisk i øen og sluttede af med at gå forbi alle de smukke blå blomster i den anden ende af mosen. Det er så flot! Superhelten mente, at det var Elsa blomster på grund af farven.

Jeg har købt ind til ribeyes, søde kartoffelfritter med hvidløgsmayo (hjemmelavet, naturligvis) og god hvidvin. Min preggo veninde kommer bagefter til en aftenkaffe, så alt i alt en helt fantastisk lørdag. Jeg håber, at jeres er lige så dejlig!

Bellas outfit today is this and she calls her self “Kitty cat superhero”. Her superpower and speciality is to mess up our living room, which she does pretty well.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kunne simpelthen ikke lade være...