10 ting jeg vil lave i april

Jeg kunne simpelthen ikke lade være…

Jeg kunne simpelthen ikke lade være...Reklamelinks:
Kjole fra ASOS Premium HER

… med at købe denne smukke, smukke kjole. Den er som sådan ikke købt med et formål, men fordi jeg bare forelskede mig. Jeg kan dog sagtens se masser af ting, som jeg kunne bruge den til og jeg tænker blandt andet op at tage den på til sommerens første bryllup. Dén i kirken og så skifte til den gule, fra indlægget her, bagefter til festen. Det er en lys kjole, men den er ikke særlig brudeagtig og bruden har givet mig tilladelse 😉
Jeg havde egentlig også overvejet den til min havefestfødselsdagsfest (wow, et ord), men jeg tror, at den er  lidt for fin til det (og upraktisk. Sidste havefest hos os sluttede kl. 07 – efter vi havde spillet fodbold i haven og halvdelen af os rodede rundt i buskene. Det fortjener kjolen her ikke helt). Til gengæld har vi nok en barnedåb eller to her til sommer, og der ville den også være fin!

Og se lige detaljerne på den! Den er da alt, alt for smuk. Jeg har bestilt en størrelse større end jeg plejer, da jeg på grund af mine knapt 180 cm tit har problemer med længden på ASOS’ “mini” kjoler. Samtidig må den faktisk godt sidde lidt løst på mig. Nu håber jeg bare ikke at den allerede er stor i størrelsen, fordi så kommer jeg til at svømme i perler 🙂 Åh jeg elsker materielforelskelse <3

Kjolen kan købes HER

Look at this dress! Isn’t it beautiful? I’m completely in love and even though I had no specific plans for it, I had to own it. Right now I’m considering wearing it at the first wedding we have this year. You can buy it here.

bloglovin

14 kommentarer

 • Wow, den er flot, kan virkelig godt forstå din begejstring. Jeg elsker alt med perler, og denne farve er sikkert fantastisk til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Det er virkeligt et godt køb, jeg er sikker på at.su ikke fortryder. Jeg kan lige se det for mig som et bryllups outfit: bløde krøller, Stella McCartney sko og røde læber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ihhh du kender mig godt 😉 Det var også noget i den dur jeg havde tænkt 😉 Jeg håber også, at det er et godt køb 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Åh den er smuk!! Lidt i tvivl om den er for lys til bryllup – bruden er kærestens chef så er ikke ‘tæt nok’ på til at kunne spørge.. Du må meget gerne vise den på en eller anden måde når den kommer så man kan fornemme hvor lys den er.. SÅ fin jo!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg skal prøve at se, om jeg ikke kan få den på bloggen snarest. Eventuelt “fake” et outfit til jer, så I kan se den rigtigt 🙂 Den er nemlig så fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Wow den er fin mus!!!! Og helt enig med Lea i tilbehør 😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhhh! Den glæder jeg mig til at låne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Hejsa 😄
  Er lige begyndt at følge dig , for at få inspiration til tøj og hverdagen , jeg selv er 185 høj og er en str 48 , så det er lig svært engang imellem jeg er 44 år , har 2 store drenge på snart 20 og 22 år gamle og en god mand ( Mille). Emil 😄, jeg er meget kreativ og elsker at lave smykker/armbånd , og maler også , jeg glæder mig til at følge dig 🙂Må jeg spør hvad str du er , så jeg kan sammenligne 😉Elsker dig tøj stil vh Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, hvor hyggeligt – velkommen til! Lyder dejligt med børn, mand og krealiv! Og tak for ros!

   Jeg er for det meste en str. 40, men har også tøj i 38 og 42. Det kommer lidt an på mærket og typen af tøj (jeg er bredere for neden end for oven). Men typisk er jeg en str. 40 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har allerede skrevet om kjolen nr. 3 her, men jeg ville lige dele mine andre ASOS-køb denne måned. Det hele er faktisk ankommet, så jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skal selv til to i år og jeg har ikke styr på mine outfits endnu. Jeg er dog ret sikker på, at denne her skal på til et af dem, men har ikke besluttet hvilket endnu. Men jeg mangler stadig lige at få […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i april