Mine ASOS cravings

Min weekend: Fantastisk mad og champagnesmagning på åen

 photo weekend-gastroteket-forret-fisk-i-odense-missjeanett-rimmet-torsk-med-svampestov-pastinak-kirsebareddike_zpshviwufzh.jpg photo weekend-matcha-latte-iced-den-lille-smalle-cafe-i-odense-missjeanett-blogger_zps0sm5h5oq.jpg photo weekend-champagnesmagning-pa-odense-a-aa-missjeanett-aafarten-afarten-sommer-pris-blogger_zpslqigo7eq.jpg photo weekend-champagningsmagning-pa-odense-afart-aafart-med-h-j-i-hansen-missjeanett-aa_zpsciqpga2a.jpg

Der er godt nok mange billeder af mad i dette indlæg, men jeg har virkelig også spist godt i weekenden, der er gået. I sidste uge var både Tim og Bella småsyge konstant. Så var de friske en dag og så blev de dårlige igen – og selvfølgelig på skift! Jeg fik af samme grund, ikke lavet meget i sidste uge, da jeg konstant skulle hente forplejning og sørge for underholdning derhjemme. Så da vi nåede fredag og de begge var hjemme igen, så flygtede jeg ind på en café, så jeg kunne arbejde lidt uden forstyrrelser. Jeg foretrækker at arbejde på Den Lille Smalle og det blev også stedet, hvor jeg satte mig i fredags. Jeg elsker Marias (hende der har stedet) iced latte matcha! Fredag aften skulle jeg ud med hende her. Vi spiste først på Gastroteket og det var rigtig god mad – og ikke mindst smuk mad! Se lige de fantastiske farver på min forret! (det allerførste billede i indlægget). Efter rigtig god mad, gik vi ned til Odense Åfart (ved Munke Mose), da vi skulle til champagnesmagning. Det var simpelthen SÅ hyggeligt! At sidde om bord på båden, der sejler op ad smukke, smukke Odense Å, mens man drikker fantastiske mousserende vine – det er godt nok genialt! Efter turen blev jeg også enig med mig selv om, at jeg sejler alt for sjældent op ad Odense Å, taget i betragtning at jeg bor her i byen. Smagningen var i øvrigt arrangeret af H.J. Hansen (vinbutik i Odense) og var desværre den sidste denne sommer. Men de har vist gjort det nogle år efterhånden, så jeg tror godt, at I kan regne med, at det kommer igen næste år. Vi gav 295 kroner per person og fik 5 glas champagne/mousserende vine. Helt okay pris, synes jeg!

 photo weekend-blomster-fra-haven-markblomster-sommerfuglebusk-aggressiv-missjeanett-blogger-fra-odense-royal-copenhagen-prinsesse-_zpsyazwksu6.jpg photo weekend-salat-med-nye-kartofler-avocado-glace-pinjekerner-opskrift-brondkarse-missjeanett-blogger-fra-odense-fad-fra-ikea_zpsvzvkbg9r.jpg photo weekend-grillet-bananer-med-marsmellows-skumfiduser-peanuts-snickers-missjeanett-opskrift-chokolade-dessert-til-grill_zpsld95gtzo.jpg

Den første del af lørdagen gik med rengøring. Aldrig specielt spændende, men altid rigtig dejligt bagefter! Bagefter vi handlet godt ind, da vi skulle have venner på besøg til middag om aftenen. Jeg gik all-in og lavede tre retter; min svampetoast til forret (opskrift kommer snart!), grillede rib-eye bøffer med salat til hovedret og til desseret grillede bananer med skumfiduser, saltede peanuts , chokolade og vaniljeis til (efter denne opskrift). Salaten blev rigtig god og bestod af (kolde) nye kartofler, avocado, rødløg, brøndkarse, lidt parmasan i flager og glace+olivenolie samt lidt citronsaft som “dressing”. Jeg havde i øvrigt været på jagt i haven efter forskellige blomster og jeg synes, at vasen blev så fin. Det er en god blanding af ukrudt og “rigtige” blomster. Hvem siger, at ukrudt ikke er godt for noget 😉

 photo weekend-elsa-natkjole-fra-hm-missjeanett-kasket-rygsak-nattohj_zpskcnsvywi.jpg photo weekend-hjem-stue-bobles-elefant-missjeanett-legetoj-i-stuen-roder_zpsbff43f57.jpg

Jeg fik ikke taget så mange billeder søndag. Faktisk ikke andet end dem her af Bella, som tosser lidt rundt. Hun var heldigvis på toppen igen. Hun insisterede dog, at være iklædt Elsa&Anna hele dagen. Men hvis hun bare holder det derhjemme om søndagen (det gør hun ikke), så er jeg glad. Tim var stadig lidt kvæstet, så han sprang træning over og jeg tog derfor afsted selv. Da jeg kom hjem, tog vi i Bauhaus (#livetsomhusejer), da jeg gerne ville male vores entre færdig. Nu er der købt ind, så jeg kan få trappen i gang malet hvid. Det bliver godt! Jeg fik malet et par timer og derefter slappede vi bare af derhjemme.

Har I haft en god weekend?

There’s so many photos of food in this weekend post, but I did also eat a lot of great food this weekend! Friday I ate with my friend at Gastroteket in Odense and after we went to a champagne tasting while we were sailing up the Odense Stream. Saturday we had some friends over and ate some great food – again! I made a lovely salad with (cold) patatoes and avocado. Sunday I went to the gym and later I did some painting at home (I’m in the process of painting our staircase white). The weekend ended on our couch watching series and eating pizza. Did you have a good one?

bloglovin

5 kommentarer

 • Nina

  Hvor er det bare en god idé med champagnesmagning op ad åen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt vildt og ja, mega oplagt. Dog skal man være en ret stor gruppe, fordi jeg tror ikke det er billigt at leje båden selv (hvis altså man vil have den for sig selv!). Ellers er det en fin aktivitet!

   Og tak! Nej, det gør der ikke, men jeg får omvendt mange kommentarer rundt omkring fra folk, der synes det er et virkelig hyggeligt koncept. Men måske lægger indlæggene bare ikke op til så mange kommentarer? Men rigtig dejligt at høre – og tusind tak for at lægge en kommentar for at fortælle mig det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej
  Hvor ser Bella skøn ud..
  Vil du ikke skrive om hvordan du får liver som Blogger til at hænge sammen med møder og en mand med to jobs.
  Hvordan henter og bringe du Bella og hvor meget tid har du til dig selv. Har selv en mand med to jobs og synes det svært at få det til at hænge sammen. Når jeg altid skal aflevere og hente
  Mvh lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Øhh… du har selv lagt de to kommentarer? Den første kan du lide indlægget og den næste kan du ikke? Kan du bestemme dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ok ikke spændende, klart der ikke er mange kommentarer til det du skriver

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine ASOS cravings