OOTD #426: SPIS! Odense Food Festival

Paper Dolls shoes

paper-dolls-shoes0paper-dolls-shoes1

Reklamelinks:
Stiletter fra Paper Dolls HER

Er de ikke fine? I har allerede set dem på i indlægget her, men jeg synes, at de fortjener deres eget indlæg. Skoene fra Paper Dolls (jeg kendte ikke selv mærket før) har de fineste detaljer og så er deres priser noget, som de fleste kan være med på. Disse er lige nu sat ned til 320 kroner lige HER (få størrelser tilbage). Jeg havde dem på, da jeg var til Odense Film Festival Awards og går lidt og planlægger, hvornår de kan komme på igen. De er jo ikke helt en hverdagssko, men åh, så pæne! Størrelsen er ret normal og jeg har dem i en UK7 (jeg er en ret normal dansk størrelse 40).

Mærket kan findes på ASOS HER og hos Zalando HER.

I dag smutter vi en tur i Legoland. Der har jeg ikke været siden jeg var 9 år, så det er jeg faktisk næsten lige så spændt på, som Bella er! I kan følge med på min snapchat: missjeanett

You guys has already seen my new shoes from Paper Dolls here, but they’re so pretty that they deserve a blogpost of their own. I love the details on them and the price is very reasonable. I bought them here. You can find more shoes from Paper Dolls here and here. Today I’m going to Legoland and I can’t wait. I haven’t been there since I was 9 years old! You can follow my days on snapchat: missjeanett

paper-dolls-shoes2

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #426: SPIS! Odense Food Festival