12 drop waist kjoler

Min weekend: barndomsvenner og awardshow

min-weekend-barndomsvenner-og-awardshow0 min-weekend-barndomsvenner-og-awardshow1 min-weekend-barndomsvenner-og-awardshow2 min-weekend-barndomsvenner-og-awardshow3

Fredag var virkelig en rar dag. Der herskede bare rigtig weekendstemning hjemme hos os og vi skruede op for hyggen. Bella var i strålende humør og dansede en lille dans for mig, da jeg ville tage et par billeder af hende. Jeg hentede vietnamesisk mad hos Banh mi Saigon i Vestergade (lige ved siden af SexKino), som er godt og billigt. Det blev 220 kroner for aftensmad til os alle tre. Der røg også lige et stykke af Odenses bedste cheesecake med hjem og jeg fik et kæmpe knus af ejeren, som havde haft travlt siden mit indlæg udkom. Jeg prøvede denne gang en med kirsebær og den var rigtig god! Bella faldt i søvn rigtig tidligt og det udnyttede vi til at hente dyner ned i sofaen, åbne en flaske hvidvin og se film. Film i flertal! Det kan jeg ikke huske, hvornår det sidst er sket. Tim er typen der aldrig får set film færdig, fordi han falder i søvn under dem. Men den aften fik vi både set 101 Cloverfield Lane og Amateur Night. Ingen af dem var specielt fantastiske, men 101 Cloverfield Lane var alligevel spændende og holdt os underholdt imens. Mellem de to film fangede jeg lige en helt, helt fantastisk solnedgang. Den var SÅ smuk! Jeg elsker, at solen går ned i vores spisestue og fra stuen. Det er skønt at sidde og nyde det syn.

min-weekend-barndomsvenner-og-awardshow4 min-weekend-barndomsvenner-og-awardshow5 min-weekend-barndomsvenner-og-awardshow6

Lørdagen bød først på kedelige pligter, som tøjvask og oprydning, men det stoppede heldigvis, da min barndomsven Cuong og hans kæreste Ramune kom forbi til kaffe, crossainter og kanelsnegle (fra BRØD – SÅ gode! Jeg skrev også om dem her). Dejligt selskab og tiden løb også pludselig stærkt. Jeg hoppede i bad og fik gjort mig klar, da vi om aftenen skulle til Odense Film Festival Awards 2016 med blå løber (og blå drinks, viste det sig). Jeg skiftede mening angående mit outfit flere gange og jeg stod faktisk i denne kjole 15 minutter før at vi skulle afsted, men endte til sidst i den på billedet. Bella blev passet hos hende her og så smuttede vi afsted mod glitter, glimmer og kendisser. Vi fik taget billeder på den blå løber (dette – ikke specielt godt af nogle af os haha) og mødt med lækre blå drinks. Vi var hjemme igen kl. 23.15, men selvom det ikke blev nogen vild aften for os, så var det alligevel rart at komme ud bare os to.

Min kjole er fra ASOS WHITE (HER), sko fra Paper Dolls (HER) og taske fra Leowulff (HER).

min-weekend-barndomsvenner-og-awardshow7 min-weekend-barndomsvenner-og-awardshow8

Jeg har lagt mærke til, at jeg er dårlig til at få taget billeder om søndagen. Måske er det den der søndagssløvheden der slår til? Jeg fik malet lidt igen (nu er jeg gået i gang med vores spisestue også) og Tim fik samlet vores nye barvogn. Nu skal jeg bare lige have “indrettet” den. Bella lavede sig en isbutik, hvor vi skulle komme og købe is. Jeg lavede en stor lækker økokylling med krydderurtesmør under skindet og en varm “salat” bestående at grillet squash, stegte majs og feta (inspireret af dette instagrambillede af Martin).

Hvad synes I egentlig om disse weekendindlæg? Jeg kan se, at trafikken på dem er god, men kommentarfeltet er oftest ret stille på disse indlæg. Det kan selvfølgelig godt være, at I bare ikke har det helt store at sige til dem, men jeg ville lige høre jer ad. De tager nemlig lidt tid at lave, da der er en del billeder der skal gennemgås og redigeres.

How was your weekend? Mine was lovely! Visits from childhood friend, great food and the Odense Film Festival Award show 2016.

bloglovin

34 kommentarer

 • Emilie wa

  Jeg er vild med dem! Generelt kan heg godt lide alle dine “mit familieliv” indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  De er vildt hyggelige ! Bliv endelig ved med at lave dem :)))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Elsker dine weekend indlæg! 🙂 De er så hyggelige og giver ofte god inspiration og tips både i forhold til ‘aktiviteter’ og mad m.m

  Ha’ en dejlig dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak, det er jeg glad for at du synes! Og i lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg synes, at dine weekendindlæg er nogle af de bedste indlæg! Men jeg kommenterer alligevel næsten aldrig – men mine 5 cents er, at jeg ville blive ærgelig, hvis du droppede dem… God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Charlotte, det er helt sikkert noteret. Og det er overvældende positiv respons her på indlægget, så de bliver helt sikkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ELSKER de her indlæg, men jeg har bare sjældent noget interessant at sige til dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Og det er også helt ok – det er netop dét, som jeg ville tjekke om var tilfældet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommenterer sjældent på disse indlæg (ja, faktisk desværre stort set alle indlæg i øjeblikket – det må jeg lige blive bedre til!), men jeg synes, de er noget så hyggelige at læse. Jeg ser i hvert fald meget frem til at læse dem hver uge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg synes at de er SÅ hyggelige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Emma! Jeg synes også selv, at de er hyggelige at have og se tilbage på. Samtidig får jeg tit taget billeder af noget, som jeg ellers ikke ville have taget billeder af. Hvis det giver mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg syntes det er nogle af de bedste indlæg du laver -jeg kommenterer dog sjældent på nogle indlæg. Men de er bestemt arbejdet værd for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Jane! Det er jeg glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg synes de her weekends indlæg er vildt hyggelige. Det er rart at høre om hvordan en bloggers hverdag (og weekend) ser ud, så i også kan virkelig lidt “almindelige”, i den forstand at i ikke nødvendigvis lever et liv i sus og dus og med rejser konstant (selvom det også lyder dejligt :P)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er jeg glad for at du synes! Og ja, det var også meningen; at jeg ville give lidt indblik i, hvad jeg egentlig går og laver “til hverdag” (selvom det så handler om mine weekender 😉 ). Fordi jeg gør jo også rent, vaskertøj og har en hel dag på sofaen med Netflix og takeaway, som alle andre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg synes, weekendindlæggene er super hyggelige – men ja, der er ikke så meget at sige til dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna L

   Udover måske om du vil skrive lidt mere om den salat? Den ser virkelig lækker ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er fra Banh Mi Saigon, som jeg nævner i indlægget 🙂 Det er deres nudelsalat med oksekød. Rigtig lækker og kan anbefales!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Jamen, det er også helt okay – ville bare lige høre, om det også var det der var tilfældet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • astrid

  Synes de er dejlige og hyggelige – og de kan bruges til inspiration til ens egen kommende weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej dejligt at høre! Der er vist ingen tvivl om, at indlæggene skal blive 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Eeeeelsker de her indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, jeg melder mig også under hygge-fanen 🙂 Jeg synes ligesom de ander damer, det er rigtig sjovt og dejligt at se, hvad I laver i weekenden. Indlæggene er en god blanding af outfits og familieting. I like 🙂
  Din gammelrosa kjole er for øvrigt så yndig, og du bærer den smukt.
  Du er så god til at finde fine ting på Asos. Jeg drukner bare i udvalget, synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der ER virkelig også meget på ASOS. Jeg har fået den vane, at jeg tjekker ASOS for nyhederne (i fanen under “new in”) hver morgen, når jeg drikker morgenkaffe. Det er sådan en hyggelig og afslappende måde at starte dagen på. Og jeg går ikke glip af de gode ting derinde! Jeg gemmer mine favoritter på min “saved list” derinde.

   Og tusind tak for alt din ros – den varmer virkelig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Jeg syntes simpelthen at de er så hyggelige de weekend indlæg. Og som en anden skriver er det meget rart at se at i også bare er en ‘almindelig’ familie, til trods for at du Blogger og Tim er lærer/politiker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Maria! Også fordi det er vi virkelig – altså en helt almindelig familie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Undskyld mit sprog, men hold KÆFT hvor er du lækker på dit lørdagsbillede!!! 😀

  Jeg er vildt glad for de her indlæg – måske er de faktiske mine yndlingsindlæg for tiden!

  Håber du også nyder denne weekend 🙂

  Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] de ikke fine? I har allerede set dem på i indlægget her, men jeg synes, at de fortjener deres eget indlæg. Skoene fra Paper Dolls (jeg kendte ikke selv […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Endnu en dejlig weekend til samlingen! Og en uden nogle sociale planer, hvilket vi havde brug for efter en del weekender, hvor der har været noget konstant. Næste weekend byder også på en del, men heldigvis af den dejlige slags

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 drop waist kjoler