Nye øreringe fra Maria Black

Brunsvigersnegl

 photo brunsvigersnegl-fra-brod-danish-bread-studio-i-odense-missjeanett-blogger-royal-copenhagen-prinsesse-stel-princess_zpsdkuqaeub.jpg

Hvis I skal gøre en ting i dag, så er det at smutte forbi “BRØD” i Kongensgade her i Odense og købe jer en brunsvigersnegl. OMG – det er madorgasme x 1000! Man har taget en klassiske kanelsnegl, smidt kanelmassen ud og har i stedet fyldt den med den klassiske “brunsvigersnask”. Det er SÅ godt! Der ligger også en BRØD i Svendborg, hvis I er på de kanter. Det er dog ikke den samme “BRØD”, som den der ligger i København. I må til Fyn for at få fat i denne guddommelighed 😉

I dag skal jeg have styr på de sidste par ting til min søsters bryllup i morgen. Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er i morgen! Jeg glæder mig og er meget spændt. Kameraet skal lades op (jeg skal tage billeder for dem noget af dem), kjolen skal pakkes og jeg har et par hemmeligheder, som jeg skal have styr på. Jeg regner med at snappe så meget som muligt gennem dagen, så I kan følge med på min snap missjeanett

If you’re in Odense or in Svendborg in Denmark – you have to try one of these: the brunsvigersnegl! It’s SOOOOOO good. Food orgasm, I promiss you! Today I’m gonna prepare the last things for my sisters wedding tomorrow. I can’t believe that it’s already tomorrow!

 photo brunsvigersnegl-opskrift-brod-danish-bread-studio-odense-i-svendborg-royal-copenhagen-prinsesse-stel-princess_zpsc6eriubk.jpg

12 kommentarer

 • Anna

  Lagekagehuset laver også en udgave, i Aalborg hedder den vidst nok en “Aalborgsnegl”. Den er virkelig også god, selvom Fyn helt sikkert ejer brunsvigeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har ikke set den i Lagkagehuset i Odense, men vil da lige holde øje. Dog lidt sjovt at man, som du netop nævner, tager noget fynsk og kalder det en “Aalborgsnegl” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvad endte du med af tøj? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Til brylluppet? Den fine perlekjole fra ASOS. Jeg har planlagt outfit collage på bloggen i morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker BRØD. De laver virkelig de lækreste ting – deres brioche er to die for! Jeg må forbi og få afprøvet den berygtede brunsvigersnegl også. Haps. Hurra for flere specialbutikker med vægt på godt madhåndværk i Odense!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt enig Rikke!! De er virkelig gode! Det eneste jeg indtil videre ikke er så imponeret over fra deres hånd, er deres hindbærsnitte. Den er for sød til mig – men lige præcis med hindbærsnitte er jeg også bare lidt svær at stille tilfreds 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Og rigtig god tur til Skotland i dag! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Som fynbo skærer det i mit hjerte at sige det, men Lagkagehusets “Aalborgsnegl” smager himmelsk. Den slår virkelig alt, jeg har smagt med brunsviger.. også denne her fra Brød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Noooooooooooooooo 😉 Jeg må lave det komme på prøve, når jeg en gang er på de kanter. Det sker desværre dog ikke så tit 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Jeanett,
  Lidt (meget off topic!) men husker at Bella havde den fineste vinterjakke fra Mini a ture i lilla sidste år, kunne du være interesseret i at sælge den? 🙂
  Glæder mig til at se billeder af perlekjolen irl, den ser så fin ud!
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kunne jeg måske godt! Hvad ville du give for den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] heldigvis, da min barndomsven Cuong og hans kæreste Ramune kom forbi til kaffe, crossainter og kanelsnegle (fra BRØD – SÅ gode! Jeg skrev også om dem her). Dejligt selskab og tiden løb også […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye øreringe fra Maria Black