Outfit of the day #438: Leowulff t-shirt

Sådan kommer du i julestemning (mere eller mindre brugbare tips)

blossa-glogg-julebord-muled-wine-brunkager-julehygge-juletradition-missjeanett-min-weekend-

Kender vi det ikke alle sammen? Julehumøret kom snigende i starten af december, men så fik man pludselig travlt og nu – få dage før – jul er man sgu ikke rigtig kommet i julestemning alligevel. Men frygt ej! Her er min guide til, hvordan I hurtigt kan komme i julestemning. Eller, det første punkt kræver lidt forberedelse 😉

 1. Få et barn. De ELSKE alt med jul og man kan ikke undgå at jule igennem. Julestemningen i et hus med barn/børn stiger 100% per barn.
 2. Put kanel i alt du indtager fra nu af og ind til juleaften. Det bliver du helt sikkert i julehumør af. Ellers udvikler du en kronisk allergi for kanel – same same.
 3. Hør kun julemusik fra nu og ind til juleaften. Last Christmas kan sagtens høres hver eneste dag, all day (jeg forstår ikke dem, som hater på Last Christmas. Det er en fantastisk sang!)
 4. Pynt dit hjem op Gertrud Sand style. En julebombe skal have kastet op indenfor hos dig. Og ved du ikke hvem Gertrud Sand er, så kan du passende lige få set “The julekalender” inden juleaften.
 5. Drik glögg til alle dine aftensmåltider ind til juleaften. Og hvis du bliver lidt fuld, så øger det bare julestemningen!
 6. Se alle julekalendere fra TV. Også hvis det betyder, at du ikke får sovet fra nu af ind juleaften.
 7. Køb julegaverne i god tid. Hey, det her er faktisk et brugbart tip! Det virker måske ret voksent ikke at løbe forvirreret rundt d. 23.og stadig mangle 10 gaver. Men det giver dig ro til at hygge (læs: drikke dig fuld i gløgg, se 8 julekalendere og lave et barn) inden jule aften!

Held og lykke med julehumøret 😉

Do you know the feeling: We got to a few days before Christmas and you still don’t feel the Christmas spirit? I have some tips for you to find the spirit (more and less usable 😉 ): Get a kid. They LOVE everything about Christmas so their mood rubs of on you. Put cinnamon on EVERYTHING you eat from now on and until Christmas. That will get you in the mood – or get you an cinnamon allergy. Drink muled wine with every meal. It’ll help you find the Christmas spirit – and get you drunk.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

2 kommentarer

 • Sine

  Drikke sig fuld i glögg, se julekalendre og LAVE ET BARN?! Ejejejej… Barn nr. 1 giver øget julestemning. Barn nr. 2 er i terroristalderen og enten æder juletræet eller skriger, fordi han ikke må. Bare tanken om en nr. 3 giver mig koldsved og lyst til at stikke af til de varme lande.. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA!! Det var nu også mest et råd til dem, som ingen børn havde 😉 Jeg tror også, at jeg selv holder mig til en. Men hvor er I dog også strenge forældre sådan ikke at lade ham æde juletræet 😉 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #438: Leowulff t-shirt