Test af Aarstiderne: Hvilken kasse var min favorit?

Min weekend: om at jagte regnbuer i stuen, om kvalme og den nye Disneyfilm Vaiana

regnbuer-i-stuen-missjeanett-paw-patrole-missjeanett-min-weekendmcd-mcdonalds-nuggets-missjeanett-min-weekendpaw-patrol-missjeanett-tom-dixon-lysestage-fyrfadsstage-min-weekend

Jeg starter lige denne weekend med at dele sidste weekend. Lidt forsinket i forhold til normalt, men alt er blevet rykket lidt rundt i denne uge på grund bloggens flytning. Sidste weekend startede fredag morgen med, at Bella begyndte at kaste op (igen), da hun vågnede. Vi troede ellers, at hun var rask. Øv. Jeg havde også voldsom kvalme, som dog heldigvis kun blev ved kvalme. Jeg hader at kaste op. Hader hader hader det. Ikke fordi jeg tror, at andre synes, at det er fantastiske sjovt at kaste op, men jeg hader det virkelig SÅ meget. Det minder mig, om da jeg var gravid og kastede op 3-4 gange om dagen ind til uge 21. Da jeg var gravid, så var der kun tre ting, som jeg havde lyst til, når jeg havde kvalme: appelsinjuice (helst så syrlig som muligt), pølsehorn eller pomfritter fra McDonalds. Og lysten til pomfritter fra McDonalds, når jeg har kvalme, har jeg stadig. Et levn fra min graviditet (til gengæld har jeg ikke lyst til appelsinjuice og pølsehorn mere). Derfor hentede Tim junk til både mig og Bella.
Resten af dagen gik seriøst bare med kvalme og med at se serier og film, men Bella opdagede på et tidspunkt “en regnbue” på vores gulv i spisestuen (solen der skinnede gennem vores stole). Hun synes simpelthen, at det var det mest fantastiske ever og udbrød hele tiden “Moar, jeg rører ved regnbuen!! Se!!”. Det er små øjeblikke, som dét, hvor man skal huske sig selv på at stoppe op og se magien i de virkelig små ting. Vi brugte seriøst næsten en halv time på at røre ved og snakke om den fine “regnbue”.

Ps. Jeg har først lige opdaget nu, at på billedet af McD maden har Bella har lagt en pomfrit om i fadet med lyskæden. Haha.

This weekend blog post is a bit late because my blog moved earlier this week. Both me and Bella wasn’t feeling well last Friday. Bella was throwing up and I was like I was going to – all the time. Bella was very happy though when she found a “rainbow” on our livingroom floor. She thought it was the most beautiful thing ever. Isn’t it cute that kids can see the beauty in even the smallest things?

fastelavnsbolle-med-flode-creme-missjeanett-min-weekendmy-little-pony-nattoj-trolls-poppy-ghettoblaster-legetoj-missjeanett-min-weekendhjemmelavet-pizza-med-bluecheese-syltet-log-miss-jeanett-min-weekend

Min kvalme fortsatte hele lørdagen og det eneste der hjalp var at spise. Men spiste jeg for meget, så fik jeg det faktisk endnu dårligere. Voldsomt træls. Men vi prøvede at hygge med fastelavnsboller (jeg tog kun en halv) og Bella var frisk igen, så hun hoppede rundt i stuen og underholdte os med (alt for høje) sange fra Trolls. Til aftensmad lavede jeg hjemmelavet pizza med bluecheese, bacon, syltede løg og andet godt. Virkelig lækkert! Vi så X Factor, da Tim var bagud med to uger. Da Bella var kommet i seng, så vi Under Sandet, som er den danske film, der netop er blevet nomineret til en Oscar. Den var rigtig god!

I still wasn’t feeling well on Saturday, but we tried to make the best of it with cake and for dinner I made pizza. Bella was feeling great again and entertain us with (very loud) songs from Trolls. Later we watched the Danish movie “Land of Mine” which has just been nominated for an Oscar. It’s great!

acai-bowl-vegan-opskrift-blogger-missjeanett-min-weekendsmaafolk-t-shirt-bluse-print-hug-time-trolls-armband-bracelet-missjeanett-min-weekendvaiana-moana-tegnefilm-disney-film-i-biografen-premiere-hawaii-prinsesse-missjeanett-min-weekend

Ingen weekend uden acai bowls og det var faktisk også det eneste, som jeg havde lyst til, da jeg stod op. I kan finde min opskrift HER. Lørdag havde Tim og jeg – udafhængigt af hinanden – begge lagt mærke til, at der var forpremiere på den nye Disney tegnefilm Vaiana. Bella har talt om den film lige siden hun så traileren til den i december, så vi skyndte os at reservere tre billetter. Efter acai bowls kørte vi derfor i biografen og Bella glædede sig utrolig meget! Filmen var rigtig god, men i 3D og det tror jeg gjorde, at den blev lidt ekstra uhyggelig for Bella. Hun blev så bange, at hun ville ud af salen, da der var 20 minutter tilbage af filmen. Tim tog hende med ned at lege og så så jeg de sidste 20 minutter (Tim vidste, at jeg havde glædet mig mindst lige så meget, som Bella havde, så han lod mig se den færdig. Once a Disney fan, always a Disney fan 😉 ). Da vi kom hjem ville Bella alligevel gerne se mere Vaiana, så vi fandt alle sangene på YouTube og så kørte de ellers på repeat et stykke tid. Det er nogle virkelig gode sange og filmen er også rigtig god. Jeg er især vild med denne sang. Og hvor er det i øvrigt forfriskende med en tegnefilm, hvor det ikke handler om at finde den eneste ene. Faktisk er der slet ingen “love interest” i denne film.

Bellas bluse er fra Småfolk HER og HER

No weekend with me having acai bowls – and it was also the only thing I was feeling like eating when I woke up on Sunday. Then we drove to the movies where we watched the new Disney movie Vaiana (it’s called Moana in some parts of the world). It was very good!

bloglovin
   

2 kommentarer

 • S

  Har du ikke lyst til at dele din opskrift på pizzaen? Så bliver jeg voldsom populær herhjemme 🙌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mener du hvilket slags fyld der er på? Bunden er nemlig bare sådan en rul-ud-købebund og tomatsaucen den samme (vores favorit – den økologiske fra Svansøe i sådan et sekskantet glas). Så er der frisk mozzarella på, en god bluecheese, oksekød, østershatte (som blevet stegt i lidt smør med frisk timian på panden først, for at slippe af med lidt væske fra dem og give lidt ekstra smag) og bacon (også forstegt lidt på panden først, så det når at blive sprødt i ovnen).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Aarstiderne: Hvilken kasse var min favorit?