LA LA land

Mit Comwell weekend-ophold

comwell-korsoer-weekend-ophold-spa-afdeling-pool-missjeanett-tilbud-billeder-sauna-hotellercomwell-korsoer-hotel-spa-afdeling-ophold-med-barn-missjeanett-blogger-weekendcomwell-korsoer-spa-afdeling-weekend-ophold-missjeanettcomwell-korsoer-spa-udendoers-boblebad-sauna-weekend-ophold-missjeanett-med-familiecomwell-korsoer-restaurant-middag-menu-god-mad-hovedret-missjeanettcomwell-korsoer-weekend-ophold-middag-restaurant-menu-dessert-sandkage-missjeanett

Indlægget er sponsoreret af Comwell (men udtryk for min egne holdninger og oplevelser)

Hold op, hvor er det altså lækkert at tage på ophold en enkelt weekend. Ja, faktisk bare en enkelt overnatning. Tim og jeg talte meget om, hvor meget batterierne er blevet ladet op efter den weekend, som vi lige har haft. Jeg var ellers ret spændt på, om det ville fungere at tage på et spa-agtigt ophold med en krudtugle på 4 år, men det kan man sagtens, hvis man selvfølgelig bare gør sig klart, at det ikke er det samme, som hvis man havde været afsted kun voksne. Men vi nød weekend – alle tre!

Vi var afsted på Comwell Korsør, som jeg på forhånd havde hørt ret godt om. Jeg havde aldrig selv været der før. Da vi ankom, hoppede jeg med det i badekåbe og slippers, da jeg havde en tid til en lækker massage. Allerede da jeg træder ind i rummet, hvis jeg venter at blive hentet, føler jeg spa-stemningen. Afslappet musik, drikkelse og lækker indretning. Massagen kan jeg stadig mærke i dag (mandag), men kun for noget godt – der blev løsnet rigtig godt op, og mine muskler er stadig ømme efter at have været igennem den store tur. Jeg vil iøvrigt gerne rose massøren. Hun var så sød og behagelig – og virkede utrolig kompetent. Hun gav mig flere gode råd til, hvad jeg kan gøre fremadrettet for at passe lidt bedre på min nakke (den lider desværre lidt under, at jeg arbejde meget foran en computer).
Man kan få mange behandlinger hos Comwell Korsør. Flere typer af massage, man kan få lavet negle (shellac) og meget mere. Der er et rigtig lækkert udendørs område med jacuzzi og sauna. Indendørs er der en lækker pool, der er rigtig varm, sauna og dampbad. Vi brugte hele formiddagen søndag i poolen, inden vi skulle tjekke ud. Man kan godt have børn med i spa-afdelingen, men det er indenfor et bestemt tidsrum. Tjek det inden I booker. Og har man meget larmende børn, så skal man måske lige genoverveje (eller sige til sine børn, at de skal være lidt mindre larmende. Det er også en mulighed 😉 ). Selvom børn er tilladt, så er det en spa-afdelingen og mange er der for at slappe af, så man skal lige have respekt for det. Men det var intet problem med Bella og jeg kunne sagtens finde på at tage afsted med hende igen. Der er i øvrigt et aktivitetsrum med billiard, Wii, spill mm.

comwell-korsoer-skov-natur-omgivelser-missjeanett-blogger-weekend-ophold-hotelcomwell-korsoer-raadyr-flok-ophold-weekend-spa-pool-skov-natur-missjeanettcomwell-korsoer-hotel-morgenmad-smoothies-med-barn-som-familie-missjeanettcomwell-ophold-med-barn-familie-smaa-boern-korsoer-golfbane-missjeanettcomwell-korsoer-weekend-ophold-omgivelser-natur-skov-golfbane-missjeanett-med-familie-barncomwell-korsoer-logo-missjeanett-spa-weekend-med-barn

Vi har også fået rigtig dejlig mad hele weekenden. Jeg drømmer stadig om den sandkage med bær og yoghurtis, som vi fik til middagen. De havde også mange fine alternativer til Bella, så vi var alle glade. Morgenmadsbuffeten var virkelig lækker: stort udvalg af brød (også glutenfri, så jeg), oste, æg, masser af frugt og et hav af smoothies og juicer (både Bella og jeg var vilde med deres jordbærsmoothie). Det var en rigtig god morgenmad!

Omgivelserne rundt om hotellet er rigtig skønne. Der er både skov, vand og en golfbane. Vi gik flere ture i området, hvor jeg nød alle tegnene på forår: vintergækker, erantis og ramsløg i tusindevis. Vi var endda så heldige at se en flok på 7 rådyr, der stod og spiste græs i solen. Jeg tror aldrig, at jeg har været så tæt på en flok, som den. Eller at jeg faktisk har set sådan en stor flok “live” før?

Det har været en skøn oplevelse og Bella har allerede spurgt, hvornår vi skal afsted igen. Jeg kunne virkelig godt finde på at vende tilbage til Comwell Korsør (både med og uden barn). Kæmpe ros til deres personale. Alle var så venlige – det var lige fra dem i receptionen til baren, restauranten, massør og rengøringspersonale. Virkelig venlige! Har I været på lignende ophold med barn/børn? Har I nogle gode tips eller andre Comwell hoteller, som også er gode til børn?

I spent my weekend at Comwell Korsør – and what a lovely weekend! I had some doubts if a spa weekend was do-able with a child, but it is! I even had a massage and we spent all Sunday morning in the hot pool inside. We had great food – nice dinner and a great breakfast buffet with so much to choose from! I’m coming back!

bloglovin

4 kommentarer

  • Louise

    Hold nu op, de billeder oser jo bare af afslapning og idyl!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Det var virkelig også et rigtig skønt ophold! Og så var forårsvejret også bare perfekt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuuuuh, hvor lækkert! Og fedt at der også er åbent for børn. Vi bor i Himmerland, så vi smutter til Hotel Viking i Sæby, når vi skal i spa. Desværre er der kun åbent for børn under 16 år en uge i sommerferien. Øv, for deres spaområde er virkelig dejligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, det er ærgerligt der er begrænsninger på. Men omvendt forstår jeg det også godt. Der var et par drenge i søndags, som ikke helt kunne forstå, at det var et spa-sted og ikke en svømmehal, hvor man konstant lavede “bomber” i hovedet på os andre.

      Her på Comwell Korsør er der åbent et par timer og morgenen og om eftermiddagen, hvor børn er velkomne – dog ikke om lørdagen. Men vi nød hele formiddagen med Bella i poolen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LA LA land