Om Jeanett/kontakt

KONTAKT: jeanettdrevsfeldt@gmail.com

Annoncering / Reklame
Ønsker I et samarbejde eller at annoncere på min blog eller instagram, kan I tage kontakt til mig på mail jeanettdrevsfeldt@gmail.com
Jeg har cirka 25.000 unikke besøgende om måneden (forår 2017) og 9000 følgere på instagram. Jeg sender gerne screen dumps fra Google Analytics.

Dansk livsstilsblog med fokus på mode, rejser og familieliv.
Jeg er Odenseaner med stort O og er stolt af at være fynbo. Bopælen er Odense C, hvor jeg deler mit hus med Tim (som jeg er forlovet med. I kan læse om frieriet HER) og min datter, Bella (fra marts 2013).
Mit liv er en dejlig blanding af tøj, mode, rejser (min. 3-4 rejser om året), familieliv, mad og politik. Det er især min bedre halvdels skyld, at politiken fylder i mit liv, da Tim sidder i Odense Byråd. Jeg elsker god mad og fede TV-serier (er nok Danmarks største “Outlander” fan). Jeg er ikke bange for at bryde tabuer på bloggen. Det gælder især om moderskabet, som jeg er træt af, at der er så mange tabuer forbundet med.

I både 2016 og 2017 er jeg en del af juryen for priserne “Best of Odense”, som er Odenses pendant til AOKs “Byens bedste” i København og Århus.

Bloggen er mit primære job og jeg elsker det! Jeg arbejder også for AOF (Østfyn og Odense), hvor jeg står for deres sociale medier og nyhedsbrev.
Jeg står samtidigt også bag profilen Odensebloggers på Instagram, er klummeskribent for Ugeavisen Odense og laver freelanceopgaver inden for blogging, sociale medier og kommunikation.
Min uddannelsesbaggrund er multimediedesigner og digital konceptudvikler (BA, med sociale medier og konceptudvikling). Jeg har før arbejdet hos blandt andet TV2/FYN, musikfestivalen JamDays, gadefestivalen Karrusel, Gina Tricot og på digitalt bureau.

Jeg har gået i folkeskole på Seden Skole og i gymnasiet på Mulernes Legatskole

FAQ – Min header
Kjolen er fra Ganni HER og krøllerne lavet med ghd krøllejern HER

Sociale medier
FacebookInstagramTwitter – Snapchat missjeanett