Le sac dress: how to wear it

Dress like: Baby from Dirty Dancing # 1

Dress like: Baby from Dirty Dancing # 1White shirt from Forever21 , Shoes from Asos,
Gold watch from
DKNY, Jeans from Forever21

I’ve been SO bored today! I’m just trying to make the days pas by until I’m going to Cyprus in 8 days. So I watched Dirty Dancing today (one of my all time favorite movies – like 50% of all women on earth) and I was very inspired by the clothes (don’t know why I haven’t felt that before?!). The 80s wibe mixed with the 50s style is so cool! So I decided to show you all that we can all get Baby’s cool outfits. And I’m starting out with her outfit from the dancehall where she and Johnny sings/flirts/dances.

———————

Jeg har simpelthen kedet mig SÅ meget i dag! Jeg prøver bare, at få tiden til at gå inden jeg skal til Cypern om 8 dage. Så i dag har jeg set Dirty Dancing (en af mine ynglings film – ligesom 50% af kvinder på jorden også synes) og jeg blev utroligt inspireret af alle outfitsne (ved ikke hvorfor jeg ikke er blevet det før?). 80er wiben blandet med 50er stilen er SÅ sej! Så jeg besluttede mig for, at viser os/jer/mig selv, at vi sagtens kan få Babys seje outfits den dag i dag. Jeg starter ud med det outfit hun har på, da hende og Johnny flirter/synger/danser i en af dansesalene alene. Det holder jo totalt i dag!

3 kommentarer

  • Ih, hvor er det et godt indlæg:). Ville ønske at jeg havde haft fantasi, til at finde på det:)Bliver helt nostalgisk:)Susiewww.stylemeupplease.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Tror også lige jeg laver et par flere fra den film! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hiya, I love your 'dress like baby' section… do you by chance know where to find a relica of that famous pink dress? Thanks 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Le sac dress: how to wear it