Forever21 in Dubai

3.1 Phillip Lim vs. Forever21

3.1 Phillip Lim vs. Forever21

It has been a long time since I’ve done one of these “designer vs. highstreet” entries. And last night I found this dress on Forever21 which looks so much like the one from 3.1 Phillip Lim (the SS09 collection). Of course there’s more details on the dress from 3.1 Phillip Lim, but it’s also a more expensive than the one from Forever21. What do you think? Could you live with the less detailed and very cheap version from Forever21 or is this a case of only the original being the cool one?

The dress from Forever21 is available in black and ivory. It’s $32 and you can get it here.

—————————

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg har lavet en af de her “designer vs. highstreet” indlæg, så da jeg igår faldt over den her kjole på Forever21 så vidste jeg tiden var til endnu et af den slags. Den ligner jo virkelig meget den kjole fra 3.1 Phillip Lim’s SS09 kollektion. Selvfølgelig er der flere detaljer på den fra 3.1 Phillip Lim, men den er også en DEL dyrere (og udsolgt). Hvad synes i om den her? Kunne i nøjes med den billige version eller er den kun den dyre der holder her?

Kjolen fra Forever21 kan fås i sort og ivory her. Den koster 32$ – altså ca. 170 kroner. Portoen fra Forever21 er dog lidt halv-pricy.

3.1 Phillip Lim vs. Forever21

7 kommentarer

 • Jeg kan sagtens se ligheden, men jeg synes, at kjolen fra Philip Lim er så meget mere detaljeret og fin, at den fra Forever 21 aldrig ville kunne udgøre en erstatning imo.Og ja, portoen er jo vanvittig fra det sted – glæder mig til at se, om du går shopamok i deres butik i Dubai 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh nej, den kopi holder ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • what a great post! They forever 21 version is cute!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fetish! Now, this definitely belongs (to me) in Fashion week….or at least worn to fashion week, it's edgy sophisication 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I have a hard time spending a lot of money on just one item. So I like shopping at Forever 21 since it's more my price range!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ LisbethEr enig i, at den fra Forever21 er knapt så fin som den "ægte". Men synes den er okay!@ TineHehe – jeg synes nu den er okay til de sølle 170 kr. Men den anden er helt klart flottere!@ elledeeThanks, I'm glad you liked it!@ Tuesdai Noelle:)@ TashaMe too – I would never spend several thousands on one item as long as I'm just a student.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ LisbethOg ps. tror ikke min bankrådgiver glæder sig til at jeg går amok i Forever21.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever21 in Dubai