Summer scarfs

Al Mamzar Beach Park Dubai

Dubai: Day 3Dubai: Day 3Dubai: Day 3Dubai: Day 3Dubai: Day 3

Hahaha I know, I know – total kliche at stå under en palme i dagens indlæg, men jeg kunne ikke lade være! I dag kom vi lidt sent op, men vi har nok haft brug for søvnen. Vi smuttede i dag til en ny strand – Al Mamzar hedder den. Det er nok den lækreste strand vi har været paa so far + den mindst befolket. Der skal vi vist til igen! Al mamzar er både en park og en strand… eller det er faktisk mange strande. Og hvor er de bare smukke og paradis-agtige! I kan selv se her på billederne. Fordi det er en “Beach Park” so er den privatejet og det betyder at kvinder godt må bade i badetøj her (det må vi tøser desværre ikke på offentlige strande), men det betyder så også at det koster lidt i en entrepris. Dog intet vildt – vi gav ca. hvad der svarer til 8 danske kroner for at komme ind.
Efter nogle timer ved stranden endte vi med, at dele en taxa sammen med et dansk/svensk par – det var meget sjovt. Vi tog ned til Dubai Creek (floden som er på det sidste billede) og endte med at finde en restaurant i nærheden som vi spiste aftensmad på. I morgen tager vi vist ud på spidsen af The Palm og besøge hotel Atlantis (som jeg også snakkede om igår). Tusind tak for alle jeres søde kommentarer på vores rejseindlæg. Vi er overvældet over, at i gider at følge med i vores rejse-eventyr! Så tak skal i ha’ 🙂

Leder I efter hotel i Dubai, så kan I finde det HER (reklamelink). Vi boede ude i den helt gamle bydel, som var meget autentisk.

I know, I know – it’s such a cliche that I’m standing under a palm tree, but I had too do ot! Today we spent most of the day on a new beach called Al Mamzar. It’s our favorite beach so far! It’s so pretty and there’s less people. After a few hours at the beach we ended up sharing a cab with a swedish/danish couple. That was fun. We found a restaurant near Dubai creek where we had dinner. Tomorrow we’re gonna visit Hotel Atlantis on The Palm island. Thanks for all your sweet comments – we’re both so happy that you want to follow our travel-adventures! So thanks! If you’re looking for a hotel in Dubai then you can find it here.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer scarfs