Outfit of the day #116

25års i Særslev

25års i Særslev25års i Særslev25års i Særslev

Åhhh… min dag i dag er gået med, at ha’ ondt i håret og spise klam junkfood fra Burger King (I’ll take Burger King over McDonalds always… mmm twisterfries). Igår var jeg nemlig til 25års fødselsdag hos vores gode ven Martin og på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen/natten var der nogen der fik mig overtalt til tequilashots. Hvilket var en dum idé… især fordi jeg ikke kan fordrage tequilashots! Nå, men jeg betaler prisen i dag… puha ad. Men det var en sjov aften! Søde mennesker (vi var 65!), masser af mad & drikkelse, sjove indslag og taler – og så selvfølgelig den berygtede tradition, hvor fødselaren skal overhældes med kanel, fordi han er 25 og single. Jeg synes personligt det er en åndsvag tradition og deltager aldrig i selve “akten”, da jeg mest af alt synes det er synd for fødselaren. Men mange af de andre gæster synes det var super sjovt, så Martin fik kanel. MEGET kanel endda – i kan jo se hvordan luften så ud på det nederste billede. Crazy!

Jeg havde jo min nye koral-røde kjole fra ASOS på og mine røde ruskinds stiletter fra Zara. Jeg havde egentlig planlagt, at ville gå udenfor til festen og få taget outfitbilleder, men da vi først ankom og det hele gik i gang, så glemte jeg alt om det. Sorry! Det eneste billede jeg har af kjolen fra igår er det øverste, hvor min ven Mikkel og jeg lige er blevet fanget midt i et godt grinflip. Håber i har haft en god weekend?

24 kommentarer

 • Liv

  Har aldrig hørt om den tradition med kanel før, men det er vel bedre end de 18 shots nogle tager når de holder 18 års 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du ikke? Det er tradition at man skal ha’ kanel, hvis man ikke er gift når man er 25 år (hvis man er forlovet, så slipper man dog også). Lidt samme tradition som hvis man ikke er gift eller forlovet når man er 30 – og så får peber.

   Jeg har tilgengæld aldrig hørt om den med de 18 shots – det lyder da lidt vildt?! Jeg ville da ikke kunne tage 18 shots.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en god aften. Dog ærgerligt at du ikke fik taget outfitbillede – det ser ud som om, du var virkelig flot. Desuden ser det ud som om, at kjolen sidder som syet til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor ser kjolen umiddelbart fantastisk ud til dig! Vil håbe på og glæde mig til et nærmere billede af den på engang 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha åh nej ikke det der kanel eller for den sags skyld peber 🙂 Det er bare en træls traditon, jeg deltager heller aldrig i den aktion, når man enten er til 25 års og 30 års.. Stakkels din kammerat. 🙂
  Men du ser rigtig fin ud i din kjole, ærgeligt at man ikke kan se hele kjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh jeg savner altså forsamlingshusfester. De er så gode og private. Piv piv, det er altså det ærgelige ved at bo i Kbh.

  Den røde kjole ser super flot ud til dig. Har den en fin længde. Du var så vidt jeg husker en lille smule i tvivl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, dem er der virkelig noget hyggeligt over. Det sker heller ikke så tit man er til den slags. Og tak – ja, den dækker det den skal, men heller ikke meget mere 😉 Ville ønske den var 5 cm længere, men det går alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ser skide godt ud med turkis smykker til farven på kjolen :gogo:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er du smuk. Glæder mig til at se kjolen på dig i fuld figur og se hvor kort/lang den er, når den kun lige dækker, hvad den skal (; Brandgodt ser du i hvert fald ud!
  Den tradition med kanel har jeg godt nok heller aldrig hørt om. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser bare super flot ud den kjole 🙂
  Hvorfor har du fået reklamer i toppen af din blog? Det syntes jeg er rigtig synd 🙁 øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Af mange forskellige årsager – det giver bla. sindsygt mange flere kroner end de bannere imellem indlæggene. Men det er mest en “tester” fra min side – jeg har ikke besluttet om det er noget jeg vil have fast fremover 🙂 Men nu prøver jeg/vi og så ser jeg lige hvordan modtagelsen er/bliver. Håber dog du fortsat vil læse med! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Panille

  Det kunne være så nice hvis du laver en videoblog med dine makeup rutiner 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig

  Gider du ikke ligge et billede ind hvar man kan se hele kjolen? 🙂 Kunne godt tænke mig at se den rigtigt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hov! Nu har jeg et par gange luret paa din side… og saa ser man den lige idag og opdager at du har vaeret til samme fest som min kaereste og at han endda er paa et af dine billeder … maerkeligt sammentraef. Verden (Odense) er aabenbart ret lille. 😉

  mvh C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Virkelig flot kjole overvejer virkelig at købe den. Havde du bh indenunder eller hvad gjorde du? på asos ser den ret gennemsigtig ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg havde ikke bh på. Ryggen er helt gennemsigtig, så jeg synes en bh ville ødelægge det fine mesh indtryk. Man kunne ikke se noget igennem kjolen foran 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Hej Jeanett.
  Du er simpelthen så fin i den røde kjole! Må jeg være så fræk at spørge, hvad størrelse du har taget den i? Vil vurdere os til at være samme størrelse, og kan simpelthen ikke finde ud af om det skal være 10 eller 12!
  Mange ferie hilsner Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #116