3 fra ASOS

Mad Men Style – Betty

Mad Men Style - Betty

Reklamelinks markeret med *

1. ASOS SALON medi dress* £85   –   2. Mango yellow dress 499 kr   –   3. ASOS SALON floral cocktail dress* £75    –   4. Karen Millen striped shirt dress* £190
5.
ASOS embroidered dress* £65   –   6. River Island prom dress* £44.99

Om et par uger så fylder jeg 27 og på selve dagen der holder jeg stor fødselsdagsfest for mine venner. Festen har temaet “Mad Men”, så jeg har derfor bedt mine gæster at komme klædt som personerne i serien. Jeg er fuld i gang med at finde på gode Mad Men-drinks at servere 🙂 Serien foregår i 1960erne, men stilen er stadig meget 50er agtig med store, taljerede skørter og perfekt make-up og opsat hår. Jeg glæder mig helt vildt og jeg har selv mit outfit klar – det består bla. af en kjole fra Mango som jeg købte i Barcelona som jeg endnu ikke har vist jer. Flere af mine veninder har bedt om lidt inspiration og så tænkte jeg samtidigt at jeg ville dele det med jer. Stilen er skøn og jeg ved der er mange Mad Men fans derude 🙂

I dag fokuserer jeg på skønne Betty Draper (og indenfor den næste uges tid kommer der et indlæg om sexede Joan). Betty er en af hovedpersonerne i serien, hvor hun er gift med lækre Don Draper. Betty er midt i 20erne, da serien starter og hun er hjemmegående husmor til 2 børn. Hun er udefra super perfekt… er smuk og slank, holder skønne middagsselskaber for venner samt naboer og har en rigtig fin stil. Hun er en af de personer vis stil stadig har en del af 50er-stilen. Hun er altid tækkeligt klædt på – ingen korte kjoler eller nederdele (men det var generelt for tiden… ingen korte kjoler!). Hun matcher altid med fine accessories og smykker. Hendes make-up er flawless, men enkel med perfekt hud, røde kinder, eyeliner, mascara og ofte rød læbestift. Jeg har ovenover samlet lidt kjoler som sagtens kunne bruges, hvis man skulle være Betty for en aften. Ha’ fokus på taljen, sørg for kjolen har den rigtige (lange) længde og tilsæt så perfekt hår, make-up og gerne perlekæde+perleøreringe. Kan i lide Bettys stil?

In a few weeks I’m turning 27 and on my birthday I’m having a big party with a Mad Men theme. My guests have to dress according to the style in the TV show and here’s some inspiration for some of the ladies: Betty Draper!

bloglovin

26 kommentarer

 • NT

  God idé med Mad Men tema!!!

  Jeg synes godt om selve formerne, farverne og skørterne, men IKKE længden, selvom det dog passer godt til selve kjolerne, men hvis det var mig der skulle bære det, måtte de godt lige være måske halvt så lange;). Held og lykke. Glæder mig til at se DIT Mad Men outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, længden er lidt tricky – men meget moderne lige nu med alle de medi-skirts der er fremme lige nu? Jeg glæder mig også til at vise jer mit outfit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie T

  Heej, whiskey sour er en rigtig Mad Men drink 🙂 Håber du får en god fødselsdag!

  dbh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, en fed ide – det kunne jeg sagtens finde på at gøre selv! Dette er nemlig også et tema, som jeg tror, mange piger ville elske at spille med på og derfor gi’ den 100 % med ‘udklædningen’, hvis du forstår. Er især vild med ideen om Mad Men-drinks, genialt! Haha.
  Glæder mig allerede til at se billeder fra festen, og håber jeg også endda blir inviteret med til sådan en fest af mine veninder eller vælger at holde noget lignende selv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, alle mine veninder er også godt igang med at finde ud af hvad de skal have på. Det er så fedt! Og drengene synes faktisk også det er ret cool.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I’m coming to your birthday party 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sad netop og snakkede med kæresten om festen, og om jeg mon ikke kunne få dig til at lave lidt guides til inspiration, så det er da helt perfekt at andre har haft samme idé 🙂 Har allerede fundet en masse fine kjoler på asos, men ingen af dem er lange, som du påpeger, så jeg må vist lede videre…

  Med hensyn til håret, hvordan laver man lige sådan noget? En masse hårspray? Ved slet ikke hvordan jeg skal få mit hår til at sidde sådan. Jeg er ikke vant til at gøre det store ud af håret…

  Glæder mig til at se alle til festen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kommer også med en guide til sexede Joans stil. Mht håret så kan jeg lige sende dig lidt inspiration inden festen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kan faktisk bedst lide Trudy Campbells stil. Har du set alle sæsoner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yes, har set alle 4 sæsoner. Går og venter utålmodigt på at de går igang med at indspille sæson 5 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig såååå meget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER den stil. Som min søde svigermor siger: “De nederdele var så klædelige. Hvorfor kan man ikke få dem mere? Jeg kan ikke forstå det!” For et par år siden sukkede vi begge henført over en gammel bog, hun har, fra 50’erne med snitmønstre til den slags kjoler. Jeg kan desværre ikke sy 🙁 Nu vil jeg vise hende dit indlæg 🙂 Jeg har selv forsøgt mig med et Betty-inspireret outfit her: http://fashionistasistas.wordpress.com/2011/04/11/dinner-and-drinks-50ies-style-09-04-11/ Der er også en masse billeder fra 50’erne – jeg gik vist lidt agurk i det 😉
  Det er en super ide at holde et MM-party. Og vi vil se masser af billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh hvor er hun sød! Og hun har helt ret… de klæder virkelig kvindekroppen godt! Du ser rigtig fin ud i dit outfit! 🙂 Og selvfølgelig får i massere af billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det med 50’er stil kontra 60’er stil, så googlede jeg mig frem til et svar for nogen tid siden.

  Det som vi betegner som 60’er stil slog først sådan rigtigt igennem omkring 65-66, jeg havde nemlig undret mig over det og denne påklædning.

  Jeg ved ikke om du kender den, men denne side har rigtig mange billeder og tegninger af tøj igennem det 20. århundrede:
  http://www.fashion-era.com/the_1960s_mini.htm#Fifties%20Fashion%20Hangs%20On%20Until%201966
  (Det pågældende link er så omkring det, som vi betegner som 60’er stilen)

  Jeg synes den side leverer en del små fun-facts omkring tøj og beklædning før i tiden, som er brugbare.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – det vil jeg kigge nærmere på 🙂 Ja, og jeg læste også for et stykke tid siden en artikel om tøjet i serien. Dem der står bag tøjet i serien har også tænkt, at de mange af de kvinder vi ser enten er hjemmegående husmødre eller unge piger der ikke havde mange penge, så derfor synes de ikke at de skulle være med på moden med det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har egentlig ikke fået set Madmen 🙂 Men jeg elsker stilen og prøver at finde så mange kjoler jeg kan, har allerede et par stykker med 50′ og 60′ inspireret look 🙂 Så dejligt med sådan nogle indlæg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Katrine Anna. Dejligt du kan lide disse slags indlæg. Og serien kan bestemt anbefales – især hvis du er så vild med stilen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med Bettys stil, men det kan vel heller ikke komme som nogen overraskelse 😀 jeg synes serien er meget inspirerende, og synes faktisk alle damerne er fint klædt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Halløjsa!
  Uha – normalt skriver jeg ikke en kommentar på de blogge, jeg læser. Men det her indlæg skreg til mig! 😉
  Jeg elsker ganske simpelt 50’er stilen. Personligt går jeg altid i kjole eller nederdel – og de har alle snittet i taljen. Jeg er pjattet med det! Det er også en tendens som er her på bloggen, har jeg bemærket, hvilket altid er en god inspiration!
  Jeg synes, det er forfriskende med en serie, hvor kvinderne har former (Når nu man ikke lige er født med en krop som Kate Moss, Jennifer Aniston eller Gisele Bündchen! 😉 ).
  God weekend!
  Kh.
  En trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange, mange tak for din kommentar Pernille! Virkelig dejligt at du kunne lide mit indlæg! Jeg kan virkelig også godt lide stilen fra dengang – den var utrolig flatterende på kvindekroppen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Super fedt indlæg – jeg er også selv inkarneret mad men fan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 fra ASOS