Gina Tricot AW11

Snegle & bowling

Snegle & bowlingSnegle & bowling

Sådan så noget af min lørdag aften ud. Jeg var ude og spise med Tim og vores gode venner Christian & Julie på Italiano på Vesterbro i Odense. Det var rigtig længe siden jeg havde været der, så jeg skulle ha’ snegle i hvidløgssmør til forret. Det er virkelig ikke noget jeg spiser tit, men de laver dem virkelig godt derinde. Til jer der ikke har smagt snegle før, så kan jeg fortælle at de smager af absolut ingenting. De smagte bare af hvidløg, fordi de lå og svømmede i det. Konsistensen er lidt ligesom stegte svampe.
Bagefter smuttede vi til bowling, hvor jeg i sidste runde lige gav de andre en omgang tæsk – og måtte selvfølgelig lige forevige resultatet 😉 Efterfølgende tog vi på Bar W, hvor vi mødtes med Anne og hendes kæreste til et par drinks. Det endte ikke vildt sent, da både Hr. Kæreste og jeg er småforkølede og jeg skriver opgave igen i dag. Men det var en super hyggelig aften! Håber i havde en god lørdag aften?

Pictures from last night where I went out for dinner with friends and later bowling. A lovely saturday night!

6 kommentarer

  • Escargots!! Mmmm.. jeg elsker dig en smule højere nu, smukke pige 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe 😉 Uh så må vi ud og spise snegle sammen på et tidspunkt. Tim gider nemlig ikke, han synes de er klamme (han ville ikke engang smage dem igår!).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt klart! Man kan få dem i Netto i foliebakke lige til at smide i ovnen for 20-30 kr for 8 stk – det er da det vi gør! Og så med noget lækkert brød til.. Mmmm.. hvidløg… (savle)

    Haha, første gang M var hjemme ved min far og spise, fik vi også escargots (han havde aldrig prøvet dem før) og selvom han var noget betænkelig ved at smage, turde han vist ikke andet end at spise dem – og til hans egen store overraskelse, kunne han faktisk godt lide det! Men så igen.. alt, der er syltet i hvidløg, smager jo godt, hehehe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuuuhm, snegle. Så lækkert! (kikker sultent ud i haven på mine to forkølede vinbjergsnegle 😉 )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot AW11