Vitaminwater konkurrence

Mig og amerikanske brandmænd

Mig og amerikanske brandmændMig og amerikanske brandmænd

Haha jeg har helt glemt at vise jer de her billede, fordi de ikke lå på mit kamera. Men vi skal til at forlade Boston for denne gang og derfor fik vi lige byttet billeder med vores venner. Derfor er kvaliteten heller ikke lige så god som dem fra mit kamera. Men sjove er de! De er fra vores 4th of july, hvor vi (efter vi havde set fyrværkeri ved floden) var på vej ud for at finde en bar, så vi lige kunne få en øl elle to. På vejen går vi forbi en brandstation, hvor alle brandmændene står og chiller. De råbte meget hurtigt af mig og Helle, at vi skulle komme ind og se deres brandstation, så det gjorde vi. Og de var totalt game på at få taget billeder med os (tror faktisk det var deres idé). De prøvede også at lokke os i et fuldt brandmands-outfit med bukser, jakke og det hele – men pga de høje temperature synes vi ikke det var så tillokkende, så vi nøjes med deres (sindsygt tunge) hjelme. Det var virkelig en sjovt oplevelse! Nå, nu vil jeg pakke så vi kan komme med en bus tilbage til New York.

Husker i at stemme på mig i Vitaminwater konkurrencen på facebook? Det er de 3 med fleste stemmer der vinder og pt ligger jeg nr. 3 – så jeg ligger okay, men der er ikke langt til nr. 4, så jeg kunne virkelig godt bruge lidt extra stemmer. TUSIND TAK! I kan stemme HER

I forgot to show you these pictures from 4th of july where we hung out with some sweet firefighters. They offered us to try on their gear and loved to have their picture taken with us. Haha that was fun!

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitaminwater konkurrence