Naja og presset Jeanett

Outfit of the day #144

Outfit of the day #144Outfit of the day #144Outfit of the day #144
Tibi dressAsos clutch – Topshop heels – Yves Saint Laurent ring

Ihh jeg har sådan glædet mig til at vise jer den her kjole. Som i måske husker, så har jeg et par gange fået et gavekort af Shopbop.com som jeg har måtte bruge på deres webshop. Det sidste fik jeg faktisk før jeg tog til USA, men har bare ikke fået brugt kjolen her endnu, da jeg er lidt øm over for den. Tror ikke jeg før har ejet en kjole til 1800 kroner før. Kjolen er lavet af det lækreste silke og har det smukkeste print. Mærket den er fra er Tibi som jeg bestemt holder øje med fra nu af. Har allerede kig på flere Tibi-ting som godt måtte komme hjem og bo hos mig.

Outfittet er fra i fredags til Odense Film Festival Awards 2011, hvor jeg var med Hr. Kæreste afsted til middag og prisuddeling. Vi sad ved det bord tættest på scenen – lige ved siden af bordet med juryen som blandt andet bestod af Nils Malmros – ret sejt! Jeg tog en masse snapshots med min iPhone (ville ikke sidde og hive et kæmpe kamera op til den slags events), så jeg laver lige et indlæg om selve aftenen senere på ugen. Jeg havde iøvrigt stylet kjolen med andre nude items, da jeg ikke ville ha’ at noget skulle “larme” i forhold til kjolen. Det eneste der “stak ud” var min turkise YSL ring.

Kjolen kan fås HER (lige nu sat ned til 1300 kr) og i kan kigge nærmere på mærket Tibi HER. Man kan også få et par shorts i samme stof HER.

Friday I attended Odense Film Festival Awards 2011 together with my boyfriend. I was wearing a new silk dress from Tibi which I bought with a gift certificate for Shopbop.com (gifted by Shopbop). I really love it!

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naja og presset Jeanett