Carries trappe fra Sex and the City

Glutenfri restaurant i New York: Risotteria

RisotteriaRisotteriaRisotteriaRisotteria

En af de bedste restauranter vi besøgte i NYC var Risotteria som er en glutenfri restaurant i New York. Ingen af os havde før haft de store erfaringer med risotto, men efter denne middag vi fik her, så er det blevet en ret, der nu serveres ofte hjemme hos os. Selve stedet var rigtig hyggeligt, personalet var søde og betjeningen gik ganske hurtigt. De var rigtig søde til at anbefale ting, hvis man var i tvivl (Tim kunne ikke beslutte sig med hensyn til vinen). Der var fyldt, da vi kom omkring kl. 19, så vi fik en plads oppe i “baren”, hvor vi samtidigt kunne se, hvad kokkene lavede ude i køkkenet. Vi fik at vide, at vi kunne have fået et “rigtigt” bord, hvis vi ventede ca. 10-15 minutter, men vi var sultne og pladserne i “baren” var helt fine, så dem takkede vi ja til. Vi fik begge en glutenfri risotto og så en salat til deling. Min risotto var med lam, spinat og blue cheese (den risotto i kan se på billedet) og Tim fik en med tyndt skåret svinekød i skiver, hvidløg og persille. Vi fik salaten først og imens vi ventede på risottoen, så fik vi deres hjemmelavede glutenfri brødstænger, der smagte FANTASTISK. Hvis I er på jagt efter en glutenfri restaurant i New York, så er Risotteria et rigtig godt bud (som også kan besøges af folk, der ikke har glutenallergi. Hverken Tim eller jeg har problemer med gluten).

Risotteria
Adresse: 270 Bleeker St (mellem 6. og 7. Avenue) i West Village, New York
Menu: Specialiserer sig i gluten-fri mad – her specielt risotto og pizza.
Prisniveau: Vi gav begge 17,50 $ (+tax) for hver vores risotto. Et glas vin kostede omkring 8-9 $.
I kan besøge deres hjemmeside HER for åbningstider og menukort.

Vi boede på to forskellige hoteller, da vi var i New York. Først boede vi HER og til sidst boede vi HER. Begge hoteller kan varmt anbefales!

bloglovin

2 kommentarer

 • Helle

  Hi hi… Dig og din bluecheese 😉
  Lyder som et lækkert sted – er stor risotto fan! Vil prøve at lokke Mike med derhen, når vi skal til NY senere på måneden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja jeg må jo nok indrømme, at jeg har en ting for det 😉 God idé – især hvis du i forvejen er risotto fan! 🙂 Det var virkelig et godt sted! Tim sagde også, at vinen var god.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carries trappe fra Sex and the City