Serie anbefaling: Fringe

Til jer der følger med Google Friend Connect (“Faste læsere”)

Til jer der følger med Google Friend Connect (Billedet er taget i Amsterdam ved Anne Franks hus. I kan læse mere om det HER.

Jeg har allerede nævnt det en enkelt gang før, men da jeg kan se på min statistik at jeg stadig får en del trafik fra Google Friend Connect (?Faste læsere? boxen), så vil jeg lige lave en reminder mere. Google Friend Connect holder i de næste par måneder op med at virke på blogs der ikke er på blogspot.com. Jeg ved ikke hvornår det sker for min blog, da Google skriver at det sker løbende, men pr. 1. marts virker det 100% ikke længere. Dvs at jer der følger min blog via Google Friend Connect ikke længere vil modtage nye indlæg i jeres feeds, da min blog ligger på WordPress. Så jeg opfordrer jer til at følge bloggen via Bloglovin HER istedet. Der er næsten 600 af jer der følger via GFC, så det er alligevel en klat der skal huske at rykke over, hvis I fortsat vil følge bloggen et sted. Bloglovin er super smart og det er det jeg selv bruger til at følge de blogs jeg læser. Alternativt kan I også følge bloggen på facebook HER, hvor jeg tit linker til nye indlæg (og hvis jeg når når 1200 følgere på FB inden søndag, så kommer der en lækker konkurrence på bloggen i næste uge! 🙂 ).

Some practical info: Google Friend Connect will stop working on blogs that are not on blogspot (which means mine ? I?m on WordPress) in the beginning of 2012. So I just wanna recommend all of you that follow my blog on GFC to start following me on Bloglovin HERE instead. You can also follow the blog on facebook HERE.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: Fringe