Outfit of the day #181

Mit træningsprojekt

Mit træningsprojekt

Jeg har nu hanket op i mig selv og har lagt et træningsprogram indtil jeg skal på sommerferie, så jeg føler mig i form til bikinien 😉 Jeg har valgt, at dele mit projekt med jer, fordi de få gange jeg har snakket om træning har I været vilde med det – PLUS at ved at dele mine træningsmål med jer, så hænger jeg lidt på den, fordi nu ved I det 😉 Så kan jeg ikke løbe fra det! hehe.

De sidste års tid har min træning været ret sløj og oftest har det ligget på en 3-4 gange om måneden. Det er simpelthen ikke godt nok. Så nu opper jeg mig inden ferien!
Der er nu 9 uger til at jeg tager på sommerferie (denne uge tæller ikke med) og på de 9 uger skal jeg nå 22 gange træning. Dvs. i snit er det 2,5 gang pr uge. Det er en del mere end jeg gør nu, men samtidigt er det ikke et urealistisk mål at have. Jeg kunne måske godt ha’ gået helt amok og ha’ sagt 3-4 gange om ugen, men jeg ved det aldrig ville ske og der er ingen grund til at sætte sig et mål man ved allerede er doomed til failure. Desuden skal ens krop ha’ min. 1 dags hvile imellem man styrketræner, så 4 gange blive meget presset. Jeg skal også kunne ha’ et liv imens! Desuden har jeg sat et mål på min. 70 km løb på de 22 gange – dvs. at jeg skal løbe lidt over 3 km hver gang (+ crosstrainer og stepmaskine).

En træningsgang er i min verden = min. forbrændning på 400 kalorier og min. 4 styrketræningsmaskiner (inder- og ydrelår, mave og arme/bryst). Jeg har længe nedprioteret styrketræningen lidt til fordel for løb, men nu sætter jeg lidt mere fokus på det igen. Især har jeg ikke trænet mave arme/bryst længe, så det kommer nu igen på dagsordenen. Jeg har lidt planer om at lave et seperat indlæg om hvilke maskiner jeg bruger hvor længe osv. Er det noget I ville være interesseret i? Jeg overvejer også at lave et indlæg med træningstips og evt et par tips til gode træningsblogs (følger selv en 2-3 stykker).

Jeg har iøvrigt sat et delmål til mig selv – jeg skal ha’ nået 11 (halvdelen) træningsgange inden jeg tager til Lissabon d. 24. maj. I den forbindelse vil jeg også lave et indlæg og opdatere jer om hvordan det går. So far er jeg røget afsted igår, hvor jeg havde en awesome workout. Mine mavemuskler og arme gør SÅ nas i dag. Det føles godt!

I’m really starting to up my game regarding my workout before bikini season. Use the “Translate” button in the menu to read all of it.

bloglovin

26 kommentarer

 • Lika

  Det blir spændende at følge dig- fine mål du har sat dig, de virker realistiske og lige til at gå til. Træner selv 3 gange i ugen og det er ikke et problem at nå, synes jeg – go go Jeanett 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Lika! Jeg ville også gerne op på 2-3 gange fast om ugen. Men lige nu er vi nede på 3-4 gange om måneden, så jeg starter op med det her og så øger jeg det måske senere. Det skal nemlig – som du også nævner – ikke være for urealistisk, så man istedet ender med at give op før man kommer igang. Synes nemlig også selv at dette her program er realistisk for mig at kunne nå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

   Helt sikkert. Og du skriver længere nede at du ikke ændrer på maden – jeg kan så godt følge dig, det er nemlig det jeg selv har meget svært ved at ændre da jeg har en temmelig sød tand og skal helst ha en bid sødt hver dag. Dog i mindre mængder fx et par stk choko eller i den stil. Det er altså svært bare sådan at ændre på. I stedet øger jeg træningen i en eller anden form, det kan jeg bedre styre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis – vil også hellere kunne spise lidt chokolade her og der, men så bare træne lidt extra. Ellers bliver livet for surt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes de lyder fedt at du vil dele dine tip og tricks med os! Jeg vil da i hvertfald gerne vide hvilke blogge du følger, spiser og generelt bare gode tips og tricks. Nu er der jo ikke så lang tid til sommer! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Super, det er hermed noteret. Jeg ændrer ikke min kost som sådan. Det eneste jeg ændrer er, at alkohol er forbudt indtil ferien (dog er det tilladt de 5 dage i Lissabon – man er jo på ferie 😉 ). Men min mad osv ændrer jeg ikke på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil meget gerne høre mere om det hele! Både maskiner, mål, andre blogs osv. Det lyder super godt. Held og lykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg synes, at du er smuk, som du er!
  Men hvis du træner i FitnessWorld, så kan jeg anbefale Stram op-holdene. Jeg prøvede det første gang i sidste uge, og det var sgu en god omgang work out, som ikke giver store grimme muskler, men bare træner alle muskelgrupperne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Elisa! Hvor er du sød <3 Jeg træner faktisk i FW, men jeg dur slet, slet ikke til holdtræning. Jeg er meget stædig og bryder mig ikke om at der står en person og fortæller mig hvad jeg skal gøre hvornår og hvor hurtigt. Mht træning der vil jeg helst træne selv (jeg er faktisk heller ikke så vild med at træne sammen med veninder – man kommer til at snakke for meget og træne for lidt!) – fx elsker jeg at stå og løbe løs på et løbebånd med høj musik i ørene. Men mange tak for tippet! 🙂 Mange af mine veninder elsker holdene, så det er nok bare mig der er mærkelig 😉

   Og man kan sagtens undgå store grimme muskler selvom man styrketræner (fordi dem vil jeg heller ikke ha’ – Madonna har de grimmeste arme ever… totalt trænings-skræmmeeksempel!). Det handler bare om at tage mange gentagelser med meget lidt vægt på istedet for høj vægt med få gentagelser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

   Men er det ikke det samme? Mange gentagelser/lav vægt eller få gentagelser/høj vægt? Er det ikke ved at skabe en lavere fedtprocent og højere vægt (på maskinerne) at man opnår mere markerede muskler? heldigvis skal der ret meget til både kost og træningsmæssigt til at virkelig få markerede muskler, er helt enig i at det sagtens kan blive for meget og for maskulint, men det er også smag og behag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, mange gentagelser med lav belastning giver ikke lige så store muskler som få med høj belastning. Dog har du helt ret i at der skal en del til før de store Madonna-agtige muskler kommer frem 😉 Så om jeg satte min belastning 5-10 kg op, så ville jeg nok ikke få dem alligevel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa

   Jeg var selv modstander af holdene i starten, fordi det er lidt mærkeligt, at der står en eller anden og råber, hvad jeg skal gøre. Men jeg har efterhånden fundet glæden ved at træne ultrahårdt i en holdtime i stedet for det der fis, jeg selv render rundt og laver 😉 Jeg er nok ikke så god til at presse mig selv fysisk. Hvis du en dag hopper på et hold og jeg ser dig, går jeg over og hepper på dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha tak – godt jeg har et heppekor 😉 Men jeg tror at jeg holder mig til mit elskede løbebånd for now 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • You go girl!
  Kender godt selv det med, at blive klar til bikinisæsonen, da jeg selv arbejder på den sag 🙂 Hvis du mangler lidt inspiration og motivation under forløbet, så kan jeg varmt anbefale dig bloggen http://fit4livin.wordpress.com/ – Den er virkelig et klik værd og et kæmpe boost til ens motivation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  cool du i gang, jeg er også ved at komme igang igen her efter længere tids stilstand!

  En blog som jeg syntes er super fed, men som jeg ikke ved om du allerede kender til er fit4livin.wordpress.com – elsker deres motivational ting. Især den med den 84 årige kvinde der har løbet NY marathon 24 gange i streg, og så nedenunder – what is your excuse?

  Syntes bloggen er god til lige at hanke om i en selv, når man er der hjemme og tænker “eeeeh var det træning også så vigtigt idag”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Heidi! Nej, den kender jeg ikke, så den vil jeg bestemt kigge på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber det kommer til at gå godt! 🙂

  http://www.johannethorhauge.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Fedt du deler dine tanker med os 🙂 og pæne mål du har sat dig. Jeg får overhovedet heller ikk trænet det jeg vil pt pga praktikperiode. Men trøster mig med at jeg cykler 14 km 3-4 gange ugentlig, da det er den eneste måde at komme frem på uden bil 🙂

  Men jeg vil bare lige sige, at det som pige er fysisk umuligt at få store muskler medmindre man går amok som Madonna der træner flere timer dagligt. Få gentagelser med høj vægt er faktisk rigtig godt når man skal stramme op 🙂 men det handler vel om at finde ud af hvad der fungerer bedst for en selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak for tip – og godt at høre at det faktisk er svært at få de grimme Madonna arme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Hej hej, er ny follow’er 🙂
  Men ville lige ønske dig held og lykke med projektet – er sikker på det nok skal lykkes 🙂
  Jeg træner selv 4-6 gange i ugen og elsker det! Btw. godt råd mht. til mavetræning – 15-20 min. på gulvet en gang om dagen giver hurtigt gode resultater , og tager ingen tid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Anni – og tak fordi du vil læse med herinde 🙂 Og tak for tippet, det vil jeg bestemt huske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, at du vil dele dine tips med os! Glæder mig i hvert fald meget til at følge med 🙂 Det vil i hvert fald være perfekt med indlæg om de maskiner du bruger, træningstips og bloggene 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #181