Dagens detaljer

Svale armbånd

Svale armbåndSvale armbånd

Jeg er lidt bitter over, at de fine (og meget billige) ting man til tider finder på Ebay oftest er fra Asien et sted. Mest fordi de nogle gange kan nå at blive udsolgt inden jeg modtager dem og har mulighed for at blogge om dem. Og det er netop hvad der er sket denne gang. Jeg købte dette fine armbånd med en svale på Ebay for ca. 2 uger siden. Da jeg købte den havde sælgeren masser og masser tilbage – og da jeg så ville forberede dette indlæg igår, så var der udsolgt. Typisk. Men synes ikke I skal snydes for at se det alligevel! Har tænkt mig at bruge den sammen med min gul blonde kjole fra Darling på søndag til en barnedåb.

Jeg synes simpelthen den var så fin og enkel – og prisen var omkring 55-60 kr inkl portoen hele vejen fra Bejing i Kina! EDIT: Fandt en enkelt tilbage HER. Auktionen slutter i aften.

I bought this pretty swallow bracelet on Ebay a few weeks ago.

bloglovin

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens detaljer