Outfit of the day #187

De urealistiske fødselsdagsønsker

De urealistiske fødselsdagsønsker
1. Stine Goya 1900 kr   2. Diane von Furstenberg 2247 kr   3. Stine Goya 2100 kr

Nu hvor jeg har vist jer en del af mine fødselsdagsønsker for i år, så tænkte at jeg også lige ville komme med 3 urealistiske ønsker. Urealistiske, fordi jeg ikke kender nogen der giver mig fødselsdagsgave for 2000+ (ville egentlig også være crazy, hvis jeg gjorde). Men hvis jeg nu gjorde, så lå disse 3 skønheder bestemt på toppen af listen. Især Stine Goya kjolen til højre. Den har jeg cravet lige siden jeg så Jane i den HER. Den er såååå pæn! Printet på den anden Stine Goya kjole er også så smuk og den dybe ryg gør den kun pænere! Diane VF buksedragten har jeg sukket over lige siden at jeg så catwalk billeder fra hendes SS12 show sidste år i august. Åhh hvor ville den få det godt hos mig! Nå, nok drømmerier herfra… hvilken en af de 3 ville I vælge og hvorfor?

If I had some unrealistic birthday wishes this year then it would be these 3 things. I would love to have them in my walk-in!

bloglovin

24 kommentarer

 • Ville fandme også ønske, jeg havde penge til sådan nogle ting! Øv!
  Den på første billede synes jeg bare er så flot!

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hvor VOVER du at ligge så flotte ting ud!!! (Når prisen ikke tiltaler min pengepung..) (;
  Buksedragten er intet mindre end fantastisk. Suk.
  Den kunne godt komme til at havne på min fødselsdags ønskeliste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha sorry!! Og ja, den er virkelig, virkelig smuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blomstekjolen til højre er min absolutte favorit <3 Elsker blomstermønster, lyse farver og korte kjoler, og så deler jeg fornavn med designeren – det er da et sikkert match 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja, det er bestemt et match made in heaven 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Helt klart nr. 1! I den prisklasse skal man altså investere i noget, der er tilpas klassisk og tidløst. De to andre items er for her-og-nu prægede til at jeg ville ofre så mange penge på dem. Man kan også finde noget der ligner SÅ mange andre steder. Nej, nr. 1 er tilpas speciel med et klassisk snit og touch 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   3eren synes jeg nu også godt kan være tidsløs – snittet er ret enkelt. Men jeg er nu enig med dig – tror også jeg ville vælge 1eren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har valgt Stine Goya kjolen til venstre, fordi den er fantastisk flot. Især ryggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er så pæn. Den må godt bo hos mig! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv helt vild med den første Goya kjole. Særligt fordi den, som én af de få udvalgte, er lavet i et tætsiddende snit i stedet for oversize, som bare ikke fungerer til mig – og så er printet jo, som altid, noget så pænt. Desværre kommer det vist bare aldrig til at fungere for mig, fordi jeg kun ville få brugt den til pænere lejligheder, når nu ryggen er bar og det er svært at have noget over, grundet pufærmerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det måtte hun godt lave noget mere af. Jeg er generelt også mere til hendes tætsiddende designs end de løse, oversized.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvem der bare var millionær…
  menmen disse her er billige (du skulle bare se min ønskeliste haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha man skal også have lov til at drømme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Åh hvor ville jeg ønske Stine Goyas smukke klæder var at finde i min tøjsamling 🙁

  Denne armyjakke i sort var i et nanosekund at finde på GTs webshop, men er desværre i til at finde længere 🙁 Er der nogen som helst chance for I får den i Odense i sort på et tidspunkt ?

  http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsFRro1N8wyrhKcxktIw5-kxj9RJlNTxYEmxUsZBajzGUDsGBrEbe7wkZi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har haft den i grøn og den er fuldstændig udsolgt. Jeg ved desværre ikke hvad vi får på forhånd – det ved vi først når vi åbner kasserne i butikken. Desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  åh, kom helt til at tænke på dig da jeg så denne smukke kjole inde på Ebay.

  http://viewitem.eim.ebay.dk/NEW-MOTEL-PINK-WITH-BLACK-TRIM-GINA-BODYCON-MINI-DRESS/160718907770/item

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak, hvor er det sødt af dig. Synes dog den ser meeeeeeget kort ud?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor jeg kender det! Diane VF buksedragten…. Jeg har kigget på den før – den bliver ved med at dukke op, men jeg kan bare ikke bruge halvdelen af min SU på en buksedragt 🙁 øv, vil så gerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er såååå smuk. Men det er godt nok mange penge på et stykke tøj (som man nok kun ville bruge i den varme halvdel af året)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer også om de to Goya kjoler! Den til ventre har, som du selv siger, den smukkeste ryg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • missjeanett

  Ja, det ville den virkelig – og sommeren er vist rigtigt på besøg i øjeblikket 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super-fine ting! – Og ja! Det ville da være dejligt at få fødselsdagsgaver til 2000+ (skal ikke brokke, dog. Fik gine til 1700 i julegave – go’ kæreste ;-))
  Lige de tre ting her ville være rigtig fine til dig, synes jeg! Jeg ville nok være mere tilbøjelig til at vælge noget fra 3.1 Phillip Lim eller Derek Lam. 🙂 (Og så sy det selv, fordi nærigheden som regel melder sig..) Men sådan er smag & behag jo så forskelligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #187