Vagtskifte

Interviewet med Fyens Stiftstidende

Interviewet med Fyens Stiftstidende

Før jeg tog på ferie fik jeg tilsendt mit interview med Fyens Stiftstidende som PDF af den søde journalist der interviewede mig. Der er jo også en del af jer der ikke bor på Fyn og derfor ikke havde adgang til avisen – og derfor lovede jeg flere af jer at få lagt den op så I også kunne læse den. Og det er hermed opfyldt! Håber I kan lide interviewet! Jeg var selv ret godt tilfreds med både interview og billede! 🙂

I kan se mig “oprejst” i kjolen og se hvor den er fra i indlægget HER.

Before I went on holiday I was interviewed by a local newspaper.

bloglovin

10 kommentarer

 • Ej hvor er du bare sej 😀

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Sikke et fint interview. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er så godt gået, Jeanett 🙂
  Synes lige du skal vide, at du er min all-time favorite blogger! Og det mener jeg virkelig. Din blog er simpelthen så fed og personlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej mange, mange tak Josephine… hvor er det vildt at jeg er det! Tusind tak!! Vildt dejlig kommentar at få! <3 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du cool, Jeanett! Det er et super fint interview! Og tusind gange tillykke med, at du læses af så mange! Din blog er også kanon! Du er god inspiration for os “nye” bloggere. 🙂 Tak fordi du delte det her med os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, hvor er du sød Celia!! Er så glad for at du mener at jeg kan inspirere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Kølbæk

  Det er simpelthen bare et rigtigt flot billede af dig! Og dit hår ser bare virkeligt godt ud der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Sofie! Jeg blev også selv godt tilfreds med billederne til artiklen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vagtskifte