Vind €100 til Wimdu!

Min skønne weekend

Min skønne weekend
1. Tur i robåd på Odense Å   2. Moussaka hos mine forældre   3. Ægte fynsk brunsviger   4. En meget træt Penny på min sofa

Håber at I har haft en skøn weekend og at I fik nydt alt det skønne vejr vi havde i sidste uge! Jeg nåede at nyde de første par dage, men de sidste par dage stod jeg desværre indendørs på arbejdet. Rimlig surt, når der var 29 grader udenfor. Men som sagt nåede jeg at nyde lidt at det inden. I sidste uge var jeg blandt andet ude og ro i robåd på Odense Å sammen med Hr. Kæreste. Det var SÅ hyggeligt og det var ikke så dyrt (80 kr for en time). Man kan leje dem nede ved broen ved Munke Mose.

Ellers så har jeg spist god moussaka hos mine forældre i torsdags sammen med mine søskende og her i weekenden havde jeg besøg af sødeste Emily med hendes søde kæreste og en meget træt Penny (I kan se på billedet at hun gik HELT kold på min sofa kun 5 min efter at de var ankommet… til gengæld lavede hun spilopper på Stige Ø igår!). Vi grillede, drak rødvin og gik lidt ture i Odense. Igår morges fik vi skøn fynsk brunsviger til morgenmad. Nam! Et par perfekte sommerdage på trods af en del arbejde.

Billederne + mange flere fra weekenden (mange flere af Penny, haha!) ligger i øvrigt alle på Instagram, hvor I kan finde mig under brugernavnet missjeanett

A few pictures of what I’ve been doing the last few days; eating the local cake “brunsviger”,  ate moussaka at my parents and took a boat trip on the Odense Stream.

bloglovin

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind €100 til Wimdu!