London / Birmingham billedestorm

Bye Gina Tricot og tak for denne gang!

Bye Gina Tricot og tak for denne gang!

Ikke nok med at jeg i denne uge er røvpresset af studiet med alt for mange deadlines (vi har ikke haft nogen rigtige deadlines i 2 mdr, og så pludselig har vi 3-4 stykker på 1,5 uge.. det er da for åndsvagt?), så har jeg også måtte tage en lidt større beslutning. Som jeg nævnte i indlægget HER (iøvrigt tak for alle de søde kommentarer og bud på navne til pigebabyer 😉 ), så har jeg haft lidt smerter og desuden så er mit blodtryk pludselig blevet ret højt. Smerter har især været når jeg har været på arbejde og min jordmoder mener, at det er fordi min krop allerede nu ikke er glad for at stå op så længe. Det er simpelthen dens måde at sige fra på. Desuden sagde hun at et studie, en blog OG et job er ALT for meget for de fleste gravide. Så sammenlagt smerter efter vagter + forhøjet blodtryk, så kunne jeg godt se hvor det bar hen. Jeg fik simpelthen at vide af hende, at jeg ikke burde arbejde mere.

Jeg har virkelig haft blandet følelser omkring den besked, da jeg sagtens kunne se det fornuftige i det. Det er jo ikke smart at jeg gør noget der giver mig smerter (og som hun sagde kunne blive til meget tidlige plukveer eller bækkenbundsløsning senere, hvis jeg ikke lyttede til min krop) og samtidigt har jeg virkelig, virkelig følt mig stresset. Det er meget at sidde med studie i hverdagene, bloggen og så samtidigt også arbejde i weekenden… og så lige oveni det hele været gravid med diverse fysiske gener! Men omvendt har jeg været i Gina Tricot i 2,5 år og har været rigtig glad for det (ellers bliver man jo nok ikke 2,5 år 😉 ).

Men jeg har ladet fornuften råde og i tirsdags var jeg oppe og sige op. Jeg stopper med det samme, så jeg har haft min sidste vagt der. Jeg må sgu indrømme, at jeg tudede lidt da jeg var derinde og fortælle min chef det. Det var oprindeligt min plan at tage hele 2012 med, og måske endda også januar, hvis jeg kunne klare det på det tidspunkt. Heldigvis er jeg stadig meget velkommen til vores julefrokost, så det tager jeg med til og får sagt ordentlig farvel til alle pigerne og så kommer jeg nok forbi derinde tit og siger hej til dem.

Jeg er ked af at jeg fremover ikke kan hjælpe jer så meget med hvilke Gina Tricot ting der er kommet i butikken her i Odense (ved der er så mange af jer der tit spørger), men det er de sødeste piger der arbejder derinde, så jeg ved I altid kan få hjælp inde i butikken. Et godt tip: tag et billede af det I søger med jeres tlf eller ha’ den slået op på hjemmesiden – det gør det en del nemmere for os at hjælpe end hvis man bare kommer og beskriver “en sort top med kort ærme” 😉

Tusind tak for 2,5 år Gina Tricot! Jeg har været glad for at være hos jer! <3

bloglovin

18 kommentarer

 • Det forstår jeg ikke en dyt af?? Man plejer da at blive sygemeldt??? Ikke selv sige op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jo ikke mit fuldstidsjob, så det giver ingen mening at sygemelde mig i 1,5 år? Jeg er egentlig ansat indtil d. 1. dec, men så sygemeldt indtil da. Jeg går jo på barsel efter jul anyways.
   Og jeg aner jo ikke om jeg kommer tilbage efter barsel heller… der har jeg jo et barn, så ved ikke om jeg til den tid både har tid til studie, blog, barn OG studiejob. Så jeg havde alligevel tænkt mig at sige op, når jeg skulle på barsel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Øv hvor ærgeligt, at du blev nødt til at sige op. Kunne du ikke ha’ gået på noget sygeorlov eller sådan ifb. med din graviditet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Giver jo ingen mening at gøre, da jeg ikke ved om jeg kommer tilbage efter endt barsel om 1,5 år. Og jeg ville alligevel ikke få penge imens jeg var sygemeldt, da jeg ikke har nok timer til det. Og jeg ville ikke komme tilbage inden baby kom, det er helt sikkert (må jeg jo ikke ifølge min jordmoder).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Afslutninger er oftest en start på et helt nyt (og i dit tilfælde sikkert helt fantastisk) eventyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du sød! Sådan burde jeg bare prøve at tænke på det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg ked af Jeanett!
  Men din krop og baby er bare det vigtigste, og det er du heldigvis klar over! Du må tænke på alt det nye og spændende der venter dig – Jeg er sikker på det er en god grund til at sige op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Ida! Ja, jeg er helt sikker på at du har ret – baby og min krop er vigtigst lige nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Ej hvor ærgerligt at du måtte sige op i Gina før tid – men selvfølgelig skal man altid lytte til sin krop, og gøre hvad der er bedst for en (og jeres lille ny). Håber i hvert fald, at det vil kunne hjælpe dig til at få slappet mere af i kroppen, og have bedre tid til at nyde graviditeten 🙂

  Jeg har forresten lige et Gina-spørgsmål jeg tænkte du kunne svare på (skal nok lade være med at spørge ind til tøjet :p) : hvordan får man job der? Henvender man sig bare i butikken med et cv? Skriver man til en bestemt mail? Jeg skrev mig op på job-sektionen på Ginas hjemmeside for snart 1 år siden, men har stadig ikke hørt noget, så måske jeg skal ændre min taktik 🙂

  Ser frem til at følge med i dit og Tims nye eventyr! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak!

   Ang job så skal du klart gå ind i butikken med ansøgning istedet for. Nu ved jeg ikke hvad du søger, men det er typisk kun de “store” stillinger som butikschef osv de kigger efter via hjemmesiden. Alt andet sørger butikkerne selv for og vi bruger i Odense overhovedet ikke noget på nettet. Vi slår stillinger op i selve butikken og folk kommer ind med ansøgningerne. Hvis vi ikke leder efter nogen på det pågældende tidspunkt man kommer ind, så gemmer vi ansøgningerne et par måneder, men ikke mere end det.

   Vi mangler ingen fuldstids pt i Odense, men det kan godt ske at de vil ha’ en “skolepige” extra nu, hvor jeg stopper (dvs. i gennemsnit ca. 5 timer om ugen… og for det meste fredag-lørdag (og søndage når vi er i december). Det ved jeg ikke 100%.

   Jeg fik selv job der lige inden den åbnede, så det var via nettet hvor de havde slået stillingen op. Men der var der jo heller ingen butik at gå ind i på det tidspunkt 😉 Alle mine kollegaer der er blevet ansat efterfølgende er blevet ansat fordi de selv kom ind i butikken eller fordi de kendte nogen af de andre ansatte i forvejen (netværk er tit det der giver én et lille forspring!).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årgh hvor er det bare ærgeligt 🙁 ØV!

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih det lyder træls!
  Kan godt følge hvordan du har det, én gang ginapige, altid ginapige i hjertet 🙂

  Anyways, spørgsmålene om Gina, må du gerne smide over til mig, jeg kan jo sagtens overtage, dog fra Kolding 😉

  Håber det hele bliver bedre – der er ikke noget værre end stress og smerter!

  Ps. Hils Hannah (Pocahontas) i butikken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak! Og jeg skal huske at hilse Hannah 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Når din krop siger stop så skal du også stoppe:) det var den helt rigtige beslutning 🙂 et arbejde ved siden at studiet med baby vil nok heller ikke være så optimalt, så det skulle jo ske på et tidspunkt 🙂
  Men du må endelig ikke sætte dig i sofaen og svinge benene op, din krop skal stadig bruges, bare på en anden måde 🙂 det er hårdt at stå i butik, men det kan være du kan holde til nogle daglige gåture, det er bestemt bedst at holde musklerne igang når man laver en baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg tror du har ret! Lange ture går dog ikke – det giver samme smerter! Men jeg er jo stadig aktiv, da jeg går i skole og så cykler jeg bare istedet for at gå 🙂 At gå er åbenbart bare lidt mere “belastende” for min krop.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Hej Jeanett. Først og fremmest tillykke med baby. Det er virkelig godt, at du lytter til din krop. Jeg fødte 5 uger før tid, fordi jeg ikke lyttede (nok) til min krop, og selvom det ikke fik nogen alvorlige konsekvenser, så er det ikke en oplevelse, jeg ønsker for nogen. Tillykke igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Og ja, man må hellere lytte efter! Og er glad for der var ingen konsekvenser for dig og baby! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London / Birmingham billedestorm