Køb: Whistles kjole

London / Birmingham billedestorm

London / Birmingham billedestorm
Super cute pub i London der lå lige i nærheden af hvor vi boede. Vi var aldrig derinde, men synes den var så fin udefra!

London / Birmingham billedestorm
Vores hotelværelse i London som praktisk talt var en lejlighed med seperate soveværelse, stue/køkken, badeværelse, garderobe og gang. Vi fik et rigtig godt tilbud, fordi vi bookede last-minute. Normalt ville 3 nætter ha’ kostet 8700 kr, men det betalte vi heldigvis ikke 😉 Skal nok komme med en seperat anmeldelse af hotellet til min rejseguide. I kan booke hotellet HER.

London / Birmingham billedestorm Virkelig fin lille kirke som lå lige ved siden af vores hotel i London.

 London / Birmingham billedestorm Virkelig god økologisk morgen mad som vi fik 2 morgener i London hos Le Pain Quotidien. Fantastiske scrample eggs, frisk mynthe te (hvorfor kan man ikke få det herhjemme på alle cafeer også? Det er også overalt i Amsterdam) og lækker øko frugt! Sådan en omgang scrample eggs kostede omkring 6 pund (afhængigt af om man valgte med svampe, laks eller ham).

 London / Birmingham billedestorm
En lille bid af Parliament samt statue fra parken lige ved siden af

 London / Birmingham billedestorm
Mere af Parliament og parken omkring den… det er altså en smuk bygning! Og Hr. Politiker-kæreste var naturligvis extra interesseret i den 😉

 London / Birmingham billedestorm Efterår i London… det kan sagtens anbefales at tage derover på dette tidspunkt af året! London er vist også en ret populær destination blandt danskere der i efterårsferie.

 London / Birmingham billedestorm Themsen og London Eye

 London / Birmingham billedestorm
Ingen tur til London uden billeder af Big Ben 😉 Eller, Elizabeth Tower som det rigtigt hedder. “Big Ben” er nemlig bare navnet på den store klokke der hænger INDE i Elizabeth Tower.

London / Birmingham billedestorm
En af de eneste ting jeg bare SKULLE imens vi var i London var at komme ind i Westminister Abbey. Sidste gang vi var der så vi den kun udefra og det havde jeg fortrudt siden. Det kom vi heldigvis denne gang og det var en stor oplevelse! Det er så vildt at der er så mange kendte mennesker begravet derinde; Newton, Shakespeare, Churchill, Queen Elizabeth I (min yndlings engelske royal!), Charles Dickens og jeg kunne blive ved! Selve kirken er også rigtig smuk. De flår dog én i entreen. Vi kørte med en taxachauffør som fortalte, at de havde hævet prisen helt vildt kun pga brylluppet mellem Prins William og Kate. Sjovt, fordi den sidste grund til at jeg kom for at se kirken var nok for at se hvor Kopi-Mary og William blev gift. Før brylluppet var entreen £9 – nu er den £16. Men altså stadig det værd, hvis I spørger mig og Hr. Kæreste! Vi har desværre ingen billeder indefra kirken, da der var totalt fotoforbud.

London / Birmingham billedestorm
Så kom vi til Birmingham! Vi tog toget fra London og det tog 1 t 20 min med hurtigtog (modsat lyntog herhjemme, så koster det det dobbelte at komme med det hurtige tog i England. Så man kan spare halvdelen, hvis man er villig til at sidde i toget 2 t 35 min). På billedet er her deres kendte shoppingcenter The Bullring som ligger midt inde i Birmingham centrum.

 London / Birmingham billedestorm Lil’søs og mig på tur. Efter endt shopping i Birmingham centrum tog vi ud for at se hvor hun bor. Og derefter tog vi alle 3 hjem i den lejlighed vi havde lejet, spiste take-out og holdte movienight. Det var så fantastisk at se min søster igen! Tæller dage til hun kommer hjem i december!

London / Birmingham billedestorm Virkelig fin lille bygning i Birmingham, som mindede os alle 3 lidt om Flat Iron bygningen i New York.

Så fik I en ordentlig omgang billedestorm fra vores tur til London og Birmingham, som vi var i efterårsferien. I får også lige endnu et indlæg, da jeg også tog ret mange billeder med min telefon i løbet af turen. Blandt andet blev det meste mad fotograferet med den plus andre gode ting som da vi var inde og se musical (hvilket jeg SÅ godt gad igen).

Vi boede på dette hotel i London.

bloglovin

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb: Whistles kjole