Hvid blonde sweater

Eden Amsterdam Manor Hotel

Eden Amsterdam Manor HotelEden Amsterdam Manor Hotel

Vi boede på Eden Amsterdam Manor Hotel i juli 2012 i forbindelse med vores roadtrip ned igennem Europa. Vi skulle kun bruge en enkelt overnatning, men ville rigtig gerne ha’ at det lå centralt og at vi samtidigt kunne have vores bil holdende. Vi havde boet i samme område sidst vi var i Amsterdam og det kunne vi godt lide (I kan finde anmeldelse af det andet hotel HER).

Hotellet ligger på Linnaeusstraat 89, i det østlige Amsterdam – ikke langt fra centrum. Det er et ret grønt område fyldt med småbutikker (kiosker og lign), små cafeer, en del andre hoteller og parker. Man kan nemt komme ind til centrum med deres tram/sporvogn.
Selve værelserne er udstyret med en stor seng, fladskærm og eget badeværelse med bruser. Generelt var det virkelig i lækkert stand og sengen var så dejlig at sove i! Vi valgte ikke at tilkøbe os morgenmad, da det var ret dyrt (mener det var omkring 15 euro pr mand). Den så dog vildt lækker ud! Istedet spiste vi en fantastisk morgenmad på en café 100 meter væk (man skal gå til højre, når man kommer ud fra hotellet) som hed Milo. Kan varmt anbefales – især deres ommelet!

+ Plusser: Meget moderne indrettet og lækre gratis produkter på badeværelset. Har god beliggenhed og virkelig god service. Personalet var super søde og opmærksomme. Fantastisk god seng og der var mulighed for parkering til bil. Gratis internet!
– Minusser: Vildt dyr morgenmad. Man kunne kun være et “device” på nettet ad gangen – dvs. vi kunne fx. ikke begge bruge nettet fra vores telefoner på samme tid.

Pris: Vi boede på et “superior-værelse” og gav 545 kr for en enkelt nat. Helt, helt fair pris! Vi havde booket det igennem hotels.com

I kan booke hotellet HER

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid blonde sweater