Til væggene

Miniferie i Nyborg

Miniferie i Nyborg
Hr. Kæreste og bøllebaby tjekker vandet ud. Pænt spændende, syntes baby.

Miniferie i Nyborg
Babyfusser som for første gang rører ved sand. Ansigtsudtrykket var skeptisk mens tæerne aktiverede den naturlige “griberefleks”, som de små stadig har. Alt for cute (og hvis hun var begyndt at tude af det, så havde jeg sikkert også syntes det var cute på en eller anden måde. Åhh motherhood!)

Miniferie i Nyborg
Vores lille aften-ritual: Ned og sidde udenfor på hotellets café (med udsigt udover stranden) og få hhv. øl til far og latte til mor (alt imens baby charmerede tjenere og ellers råbte af de andre gæster).

Miniferie i Nyborg
Hotellet ligger LIGE ned til stranden, så den blev flittigt brugt alle dage. Og elsker at man kan ligge og kigge på den fine Storebæltsbro derfra. Jeg var endda også i vandet! Det er flere år siden jeg har været det i DK.

Miniferie i Nyborg
Baby på stranden i den yndigste badedragt med den fineste ryg (er fra H&M).

Miniferie i Nyborg
Til venstre: Det fine stykke strand ved hotellet   Til højre: Verdens smukkeste baby. Intet mindre kan gøre det.

Miniferie i Nyborg
Sen eftermiddagshygge under de smukke æbletræer på det grønne område bag hotellet. Bøllebaby ELSKER at ligge og glo på trækroner (og råbe lidt af dem- gerne med begge hænder i munden samtidigt), så gjorde vi et stykke tid alt imens jeg (beklager det make-upfri fjæs) tildelte rigeligt med kys…

Miniferie i Nyborg… og Hr. Kæreste løb og legede med en bold i solen. Perfekt eftermiddag <3

I sidste uge havde vi fået nok af lummer lejlighed og bookede derfor helt spontant en miniferie på Nyborg Strand Hotel. De kørte et godt tilbud med 3 nætter og både morgenmad+aftensmad alle dage inkl prisen. Og så slog vi til. Vi vidste på forhånd at hotellet ligger lige ned til vandet (det ligger nemlig ved af Hesselet, hvor vi jo har været flere gange) og det var perfekt i den hede. Vi fik værelset med udsigt til vandet og nød det! Vi lavede seriøst ingenting i knapt 4 dage og det var helt fantastisk. Maden var fin og alt personalet gik nærmest i spåner hver gang de så bøllebaby. Når man har en baby, så ligger man sig ikke lige på stranden i 4-5 timer, som man gjorde i gamle dage. Derfor var det perfekt, at vi seriøst skulle gå 30 meter og så stod vi på stranden. Det gjorde at det ikke var vildt besværligt at snuppe en time her og en time der. Desuden nød vi gåturene om aftenen ved både stranden og den nærliggende skov.
Man kan booke ophold på hotellet HER.

Og nu smutter vi faktisk på miniferie igen. Denne gang kører vi over den fine Storebæltsbro på billedet, da vi senere i denne uge smutter 4 dage til København. Min søster og hendes kæreste er på ferie i Italien (heldige røvhuller) og imens låner vi deres lejlighed nogle dage. Det bliver knapt så meget strand, men mere byferie. Til gengæld skal vi se en masse, masse af vores dejlige venner. Det glæder jeg mig vildt til!

Affiliatelinks

bloglovin

24 kommentarer

 • Årh, hvor er det dejlige billeder <3 <3 Men
  helt ærligt, den badadragt dér… hvor NUTTET har man lov at
  være???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kunne heller ikke stå for den!! Den måtte med hjem. Og
   så var der kun en tilbage – lige præcis i hendes størrelse. Så er det et tegn, ikke? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er det skønneste billede af Dig og din datter der på
  tæppet! Og elsker at du er helt ‘natural’! Du er en smuk
  mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Rigtig fine billeder! Det er dejligt, at se sådan nogle
  positive beskrivende ord om jeres barn, har altid undret mig over,
  at hun blev kaldt “bølle”-baby og bandit og diva og sådan noget,
  det har lydt virkelig negativt, I mean, en babys eneste funktion er
  jo at være en “bølle”, det kan de sgu ikke gøre for! Så super, at
  du er blevet gladere for rollen som mor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror du lægger liiidt for meget i de navne 😉 Vi kaldte hende allerede “bølle”, hun lå inde i maven, så det har bare hængt ved. Og vi mener det som et kærligt kælenavn – ikke som negativt. Så der tror jeg bare du tillægger det noget som vi ikke gør. Måske er det ikke så normalt i din omgangskreds at man gør det? I vores har unger nærmest ikke andet.

   Og ja, det er klart nemmere og mere skønt at være mor nu end for 2 mdr siden

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, Bølle B og mama J på tæppet er det rareste billede
  nogensinde! Og du er altså skidesmuk au natural, at du ved det!
  😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fantastiske billeder :’D Ååååh, mit hjerte frydes over
  al den familielykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • regitze

  Åh så fine billeder! Jeg må indrømme, at jeg har tilhørt den lidt yngre del af din blog (små 18 år) og en baby virkede for mig, til måske at være grunden til at lede efter en ny blog at følge. Men at følge din graviditet og senere se lille bøllen vokse og blive større og større er bare helt vildt hyggeligt! Det er måske ikke som jeg havde ønsket det, men det er blevet noget helt andet, meget bedre i længden! Jeg har forelsket mig enormt i Bøllen og er så glad på dine vegne! Men hold op jeg forstår godt, hvis det er hårdt, for et barn?! seriøst …. respekt! Men keep up baby opdateringer, de har nemlig vist sig at være yderst like-a-ble 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅÅÅÅRH, hun har dobbelthage. Det er seriøst det mest
  charmerende ever <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivy

  Det ser skønt ud 🙂 Hvilke forholdsregler tager I når I har
  baby med på stranden, og generelt ud der hvor der er sol, udover at
  opholde jer i skygge, naturligvis. Jeg er tophysterisk med min
  egen, hun er fem måneder og jeg ved godt at de små ikke har godt af
  direkte sol, så det undgår vi. Dog ved jeg også godt at vi begge to
  bliver bims af at sidde i en lummer lejlighed, så ud kommer vi, og
  undgår blot solen. Meeen engang imellem er vi nødt til at spæne fra
  skygge til skygge 🙂 Og engang imellem skal vi til et arrangement
  som er udendørs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har parasol med og solhat. Og så var vi der max 1,5 time ad gangen. Hun sad ikke i direkte sol, men fordi en af os lige 2 min stod i direkte sol med hende imens den anden sætte parasol op går jeg ikke så bananas over. Det kan jo ikke undgås. Men sidder ikke med hende i direkte sol i lang tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christensen

  Måtte simpelthen også købe den badedragt til min lille
  niece på 5 måneder. den er slet ikke til at stå for, og slet ikke
  med en dejlig baby i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej jeg var også helt solgt da jeg så detaljen på ryggen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Har lille pige i maven – og elsker badedragten……..må
  eje 🙂 Billedet af dig og baby på tæppet – er det smukkeste
  billede af dig, jeg nogensinde har set på bloggen. Simpelt, enkelt,
  ægte og fyldt af kærlighed. Fortsat god sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du er SMUK uden make-up, så please lad være med at undskylde for at du ikke har noget på. Det er utroligt befriende når bloggere også ser helt naturlige ud og føler sig tilpas sådan, og det sætter et prisværdigt eksempel for alle de unge læsere (siger mormor her på 30). Det var bare det 🙂

  /A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dog endt med at blive Danmark! Sidste sommer var jeg så vild med at have holdt sommerferie i både Nyborg og i Skagen (og Barcelona ;)), at jeg lovede mig selv at holde mere ferie i Danmark. Der er så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til væggene