Som modeekspert på TV 2/FYN

Afslapning i det italienske

Afslapning i det italienske

Afslapning i det italienske

Afslapning i det italienske

Afslapning i det italienske

Stadig ikke noget fungerende wifi, så det må stadig blive lidt blogging fra min telefon. De fleste dage står på afslapning og mad – og det er vel også det ferie går ud på 😉 Siden sidst har vi været i Orvieto et par gange (sindsyg hyggelig by). Vi har set deres duomo (kirke), spist frokost der og aftensmad. Begge måltider var virkelig gode. Planen var egentlig, at vi skulle til Siena i går, men Bella har fået lidt småfeber, så vi afventer lige til hun er helt på toppen igen. Det er i hvert fald en by vi gerne vil til inden vi tager hjem. Nogen der har et godt restaurant tip i Siena?

Desuden så vælter det ind med fantastiske nyheder hjemmefra; et surprise-bryllup om 3 uger (den havde vi slet ikke set komme), hvor Tim endda skal vie dem (det kan han som medlem af byrådet) og Fie fødte i torsdags endnu en sund og rask pige.

Eneste ferie-problem jeg har: om 100 sider er jeg færdig med min bog og vi har stadig en uge hernede. I supermarkedet i går havde de selvfølgelig kun bøger på italiensk. First world ferie problems.

Still no wifi connection here in Italy. These pictures are from the last few days. Love it here!

bloglovin

11 kommentarer

 • Anne

  Lyder virkelig som en hyggelig ferie 😉

  Tager selv til Toscana imorgen, og vi har planlagt tur til Siena og Firenze. Er der noget bestemt i Siena i har planlagt at se? Har du andre tips til hvad man bør opleve i Toscana? ‘

  Forsat god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi vil i hvert fald se rådhuset, da Odense rådhus er en kopi af deres – og det synes vi alle her er lidt sjovt 🙂 Og så nok gå lidt rundt i byens gader. Jeg har desværre ingen Toscana tips, da vi er i Umbrien og jeg har faktisk ikke været på ferie i Toscana før 🙂 vi har mest været nord på i Lombardiet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Ja det er da lidt sjovt 🙂 jeg tror også bare det bliver til at gå lidt rundt for os, men det kunne jo være der var noget man bare måtte se 😉 Det er helt iorden, har dog også været i Toscana et par gange før for mange år siden – men andre kan altid ha nogle gode indspark til hvad man bør opleve, så ville lige forhøre mig. Toscana kan i hvert fald anbefales hvis i planlægger en tur til Italien i fremtiden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I Siena findes der mange små hyggelige restauranter hvis du søger væk fra Rådhuspladsen, ligesom deres gågade også har mange hyggelige små butikker..

  Anne: i Firenze er der både duomoen – kuplen er bestemt en tur værd og Ponte Vecchio. Og hvis du står og kigger ind duomoen og går mod venstre – et stykke væk er der hyggeligt marked.

  Barberino outletby kan også anbefales, ligesom Pistoia Zoo og Hedron Svømmehal også er godt. Også naturligvis også det skæve tårn i pisa…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Siena er virkelig en skøn by! Jeg har ingen restaurant-tips, men isbutikken Grom laver det bedste italienske is jeg har smagt. Den ligger meget tæt på rådhuspladsen. Samtidig vil jeg også anbefale at sidde om aftenen på selve rådhuspladsen og bare nyde stemningen, der er utrolig dejlig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder vel nok som dejlig ferie! Glæd jer til siena, dejlig by! Jeg kan dog ikke lige huske restauranterne, men vi fik kaffe på torvet ved rådhuset. Og det bar et ganske hyggeligt sted, hvor der løb masser af børn rundt.

  Og iih tillykke til fie! Ved du hvad baby skal hedde? Savner hendes blog 😉
  Fortsat god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, der er ikke fundet noget navn til den lille ny endnu 🙂 jeg savner også hendes blog, men er glad for at have hende i mit liv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, men så heldigeer vi andre ikke 😉 god ferie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha nej! Jeg skal nok give et pip om navn, når det er fundet (hvis det er ok med Fie :)).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det helt fantastisk!! Måske du skal se om du kan få fat i en e-bog, når du engang løber tør for sider? Eller var det ikke noget med at I fik et vennepar mere på besøg, så kunne de nappe en bog med til dig? Og hvor er det godt at høre med Fie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Bogkrisen er afværget! Fandt i går en bogbutik, hvor de solgte bøger på engelsk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som modeekspert på TV 2/FYN