Outfit of the day #305

Zulu The Color Run – Odense

Zulu The Color Run - OdenseZulu The Color Run - Odense
Gad vide hvad Tim siger, når han ser at vores terrasse er meget pink nu?

Zulu The Color Run handler overhovedet ikke om at komme først eller om den bedste tid. Det handler om at have det sjovt! Og løbet er nu på søndag i Odense! Jeg kan helt seriøst sige, at før jeg fik tilbudet om samarbejde der havde jeg overvejet selv at deltage. Efter jeg er kommet i gang med at træne igen, så vil jeg gerne prøve at deltage i et af de mange løb der er, og dette virker som et “blid” måde at starte på. Især fordi man ikke skal presse sig selv med tid, men bagefter faktisk har løbet/gået distancen! Jeg kan så desværre bare ikke på søndag, men jeg skal så meget være med, hvis det kommer tilbage næste år.

Zulu The Color Run er på søndag d. 7. september kl. 11-16 i Odense. I kan købe billet på Billetto HER og prisen er inkl. t-shirt, startnummer og farveposer.
I kan desuden få -20% hvis I bruger rabatkoden Missjeanett

Indlægget er sponsoreret af Biletto.dk

Zulu The Color Run is in Odense this upcoming sunday! They make running look fun! Buy tickets here and get 20% with the promocode Missjeanett

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #305