Outfit of the day #322

En meget pæn vinterjakke

En meget pæn vinterjakke
Adlinks:
ASOS winter coat in black HERE, grey HERE, camel HERE

Flere af jer har spurgt om mit bud på en pæn, varm og tildels praktisk vinterjakke. Jeg ved ikke hvor god jeg er til det med det praktiske, men den her fra ASOS er både pæn og varm (der er uld i!). Jeg havde egentlig sagt, at jeg ikke skulle have en ny vinterjakke i år (fordi jeg har den her fra sidste år), men nu er jeg blevet virkelig fristet af den her! Den er så pæn og klassisk, og jeg er vild med så langt og tæt man kan lukke den i halsen (se det på billederne her). Jeg svinger imellem den grå og den camel. Det er en ret okay pris for en vinterjakke med uld i til 800-og-noget kroner.

Hvis I ikke lige er til den her, så viste jeg også lidt jakker for ikke så længe siden i indlægget her. Har I fundet vinterjakke endnu?

I had actually decided not to buy a new coat this winter because I bought this one last year. But I’m really tempted by this one from ASOS! I’m leaning towards the grey or camel version. Have you found your winter coat yet?

bloglovin

6 kommentarer

 • Janni

  Åhh jeg har også sukket over den camelfarvede i lang tid! Har jo egentlig heller ikke brug for en ny vinterfrakke, men når den er så lækker, er det næsten legalt, ik? Og når man så endelig beslutter sig for at købe, er den udsolgt… Er der højere magter, der prøver at fortælle mig noget? 😉 (Nu vil jeg så bare have den endnu mere!!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Prøv at kigge ind igen løbende, fordi de fylder tit op! Den er nemlig ret lækker 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har faktisk planlagt at købe denne som min vinterjakke i grå, for det er altså en ret perfekt (og billig) jakke 🙂
  Meeeen, nu hvor jeg endelig er klar til at trykke køb, er den selvfølgelig udsolgt i min størrelse 🙁 Håber virkelig den kommer tilbage inden det bliver alt for meget vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hold øje, fordi de har allerede fyldt op af den camel flere gange, har jeg lagt mærke til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da du sidste år linkede til den du købte, købte jeg den faktisk også hjem, dog i sort 😀 Jeg er SÅ glad for at du viste din frem for synes at den er så pæn, og har brugt min rigtig meget, især når jeg har luftet min hund da den har dejligt store lommer til poser og godbidder 😛 Jeg elsker at kraven kan lukkes som en rullekrave, dog er min rævnet i armhulen efter at jeg har cyklet med den på 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #322