Mere assheee!

Outfit of the day #322

Outfit of the day #322Outfit of the day #322Outfit of the day #322Outfit of the day #322Outfit of the day #322Adlinks:
ASOS cashmere sweater (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – ASOS jeans (HERE) – D&G watch – Marc by Marc Jacobs bracelet
Leowulff bag (HERE) – Faith heels (simliar here)

Det er ikke første gang I ser mig i min kashmir-sweater, og jeg tør også godt love at det ikke bliver den sidste! Nøøøj, hvor er den bare rar. Og en god lifesaver de dage, hvor jeg ikke lige ved hvad man skal tage på. Den er varm, men uden at kradse, som uld kan gøre. Kom så med den i nogle flere farver ASOS, så jeg kan hamstre!!

Det er sjovt, jeg købte disse sko sidste år på denne tid, og dengang var jeg vildt ude af træning i at gå i høje sko (graviditet + barsel). Jeg husker hvordan jeg stavrede rundt i dem første aften jeg havde dem på (det var den her aften). Den anden dag jagtede jeg Bella rundt i dem på vuggestuens legeplads uden problemer. Det er sjovt hvad et år kan gøre igen! Både den ene og den anden vej. Men nu er hælene på de her altså også ret gode, da de er ret brede. Nu kan jeg sagtens holde mange, mange timer i dem! De er fra et mærke der hedder Faith og lige nu craver jeg nøjagtig samme model i denne og denne farve. Skulle man hapse de rødlige? 😉

Ps. Trutmunden på første billede var til Tim, men jeg syntes det var sjovt, så nu røg billedet med her 😉

I’m gonna wear this sweater from ASOS White sooooo much this fall! It’s so soft and warm. It’s too bad that it doesn’t come in other colours because then I would buy them too!

bloglovin

27 kommentarer

 • Simone

  Min første tanke, da jeg så disse billeder, var: “Hold da op, hun har da tabt sig!” Du ser rigtig god ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Simone! Ja, jeg tænkte faktisk det samme i går aftes, da jeg redigerede billederne – der kunne jeg lige pludselig rigtig godt se det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare godt ud! Og trøjen ser SÅ lækker og blød ud. Jeg går normalt uden om røde/orange farver, men nu får jeg da pludselig en stor trang til at købe noget i den farve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Camilla!! Jeg elsker den farve… synes rødlige farver er så smukke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Er ret vild med dine jeans fra Asos, men jeg kan se, at der desværre ikke er mange størrelser tilbage inde på deres hjemmeside :/
  Ved du evt. om man kan købe dem andre steder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, da det jo er ASOS’ eget mærke, så fås de kun hos ASOS, desværre! Men hold evt øje de fylder tit op!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er altså også helt vild med dine jeans. Hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lidt store 🙂 hvis man svinger mellem to str så tag den mindste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har det problem med jeans at de bliver ‘slappe’ efterhånden som man går med dem. Det er ikke fordi jeg taber mig, men jeg ved ikke hvad jeg gør galt. Det er simpelthen så irriterende, for det er jo pænest når jeans sidder stramt. Hvordan er dem her? Oplever du at de bliver slappe hvis du har dem på nogle dage i træk?

  Hvordan vasker du dem, og putter du dem i tørretumbleren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes ikke jeg oplever at de bliver mere slappe som jeg bruger dem? Jeg vasker mine på 40 grader og tørretumbler ikke 🙂 Har du måske købt dem for store?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Okay nu kan jeg se at du siger de giver sig helt vildt.. så hvad har du gjort med dine jeans der har givet sig? Tørretumblet dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej ikke at de giver, mere bare at de er lidt store i størrelsen fra starten af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   De sidder da ellers perfekt på dig! Synes ikke de ser store ud 🙂 Du har virkelig flotte ben!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har dem også i en størrelse mindre end jeg plejer at købe jeans i 🙂 Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvordan vidste du så at de skulle være et nummer mindre? 🙂 Måler du? Jeg synes altid deres skemaer er lidt tvivlsomme..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg tog et gæt udfra at jeg kunne se at materialerne de består af er meget stretchy 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså virkelig nogle gode billeder og outfits du har fået postet på det seneste! Så fedt! Og selv om det her egentlig bare er en simpel sweater og sorte jeans, så ser du knaldhamrende godt ud. Nu glæder jeg mig bare selv til at komme hjem til både garderobe og løbesko. Tak for inspirationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Selv tak Laura, og tak for de søde komplimenter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du burde virkelig gå noget mere i jeans, kæft det ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Lækkert outfit! Må man spørge, hvilken størrelse du har taget disse jeans i? Jeg tror nemlig, vi er nogenlunde samme størrelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har dem i en 30/32 (det sidste tal er længden)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du har fået de flotteste ben! Jeg misunder dig! 🙂 – og lækkert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana R.

  Du ser vildt sprød ud!
  Hvordan er skoene i størrelsen? Hvilken størrelse har du købt dem i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg har gjort mig på ASOS. De sidste par år har ASOS WHITE fast lavet en kashmirbluse. Jeg har denne fra 2014  og den samme bluse igen, bare i en ny farve fra sidste år her. Begge bliver stadig flittigt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere assheee!