Flere videoblogs

Mere assheee!

Mere assheee!Adlinks:
1. Leggings HER   2. Småfolk bluse HER   3. Tote HER   4. Plakat HER   5. Krutter body HER   6. Zoolight lampe HER   7. Mini Rodini t-shirt HER   8. Trælegetøj HER   9. Plakat HER   10. Babyolie fra Sophie Giraffe HER   11. Sophie Giraffe bidedyr HER

Assheee. Bellas ord for giraf. Det er så cute, men jeg aner stadig ikke hvoraf det kommer (hun har nok bare arvet det genetisk fra mig, som kaldte julemanden for “molsjaj” indtil jeg var 3 år. Molsjaj, but why?!). Ikke nok med at hun har et lidt fornurligt og meget cute ord for det langhalset dyr, så elsker hun giraffer! Hun elsker at se videoer med dem og hun har både tøj og legetøj med giraffer. Men jeg kunne faktisk godt tænke mig at udvide giraf-samlingen lidt og har derfor surfet lidt rundt på forskellige webshops. Vi er jo stadig igang med hendes værelse (her og her) og har nu fået den idé, at jeg synes der skal være en (eller flere) girafillustrationer på væggen. Jeg kan rigtig godt lide nr. 4, men jeg synes også at den her er ret sød. Jeg tegnede faktisk selv en giraf til hende den anden dag (der er billedebevis på min instagram @missjeanett OG også en video, hvor hun siger “asssheee”) og overvejer nu om jeg selv skulle male/tegne et billede af en giraf til hende?

Hvilket dyr er jeres barns/nevø/nieces favorit? Er der også nogle giraf-fans der?

My daughter loves giraffes (she calls them “asshee”) and I’m thinking we need stuff for her with giraffes on them!

bloglovin

6 kommentarer

 • Katrine

  Stik os en dinosaur, og så er vi kørende. OK, nu er han 12, og vi kører ikke så meget på dino’er som vi har gjort, men, selv om han nok aldrig vil indrømme det, så er dinosaurer af alle slags stadig hans hjerte nær. Således bor der p.t. en sær koloni af arter i hans vindueskarm, alle med hver deres navn (Hej Frank…) og personlighed. Fælles for dem er at de i bedste Dinovember-stil ofte forsøger at flygte fra vinduet, ud i lejligheden for at lave ulykker.
  Jeg gruer for den dag hvor han bliver for stor til stadig at “lege” sådan nogle lege.

  Personligt holder jeg med Bella, Asshee er rockstars i dyreverden – synes I skal lave hendes ønskeliste til jul i giraftema.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  giraffer er da også alt for søde!
  Coop har en webshop, hvor de sælger forskellige plakater med zoo-tema. Der er tre med giraffer, og jeg synes, de er ret flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min datter på 2 år har siden hun kunne snakke kaldt en mariehøne for “Høner-gaga” – spørg mig ikke hvor det kommer fra, men det er så sødt, at jeg håber det aldrig går væk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha fedt navn! Jeg tænkte på Lady Gaga, da jeg læste det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Da jeg så denne idag tænke jeg på dig. Måske det var noget til giraf værelset

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere videoblogs