Tirsdagsønske #60

Flere videoblogs

Flere videoblogs
Min sidste videoblog – sammen med både Bella og Tim HER

Jeg har længe gået med tanker omkring videoblogs, men jeg er kommet frem til at jeg har brug for jeres hjælp! Jeg vil rigtig rigtig gerne lave flere af dem, men strander hele tiden på hvad de skal indeholder. Videoblogs er så levende og jeg synes det er en fed måde – også – at kunne kommunikere på. Jeg skal omvendt ikke bare sidde at ævle for at ævle. Det må godt give lidt mening 😉 Jeg har før lavet anmeldelser og spørgerunder (fx. lavede Tim og jeg (og en meget lille Bella, som i løbet af videoen æder toiletpapir!) denne sidste år i forbindelse med kommunalvalget. Den var ret så populær og jeg synes også den var sjov at lave. Men jeg har brug for jer til at hjælpe mig med at brainstorme med ideer. “Overfald” gerne kommentarfeltet med en masse ideer, som ikke lige er anmeldelser eller spørgerunde. Skal vi tage forskellige emner op? Hvordan? Hvor tit? Hvad fungerer bedre på video end på tekst, synes I?

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre jeres ideer!

I really want to do more vlogs, but I’m out of ideas. Do you have any great ideas regarding content that’s not reviews or me answering questions? WWhat kind of blogposts would work better as videos? I did this one last year with small baby Bella and my boyfriend.

bloglovin

8 kommentarer

 • Meget gerne flere videoblogs! Jeg synes det kunne være interessant at høre dig tale mere om dine tanker om forventninger, idealer til familieliv og særligt kvinders (mange) rolle(r) i dag. Det lader til at være et emne der ligger dig meget på sinde i dine seneste indlæg og jeg synes personligt, at du har nogle meget velreflekterede og interessante tanker om det hele, men det kunne være fedt at høre dem lidt mere “loose” i en videoblog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Næslev

  Hej Jeanett 🙂 Jeg har sendt en mail til dig ang. emnet og med et spændende forslag!

  Kh Ninna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Noget med og om B!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Endelig flere videoblogs! Det er så hyggeligt og personligt!

  Nu hører vi så meget om lille B og alle de søde ting, hun siger og gør, så ville elske nogle videoblogs med dig og hende, så vi kan se hende “in action” og så evt. også nogen med dig og Tim (måske spørgerunder).

  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for gode ideer – de er alle noteret! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna kirkegaard

  Spørge runder! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #60