Outfit of the day #321

Tirsdagsønske #60

Tirsdagsønske #60 Adlinks:
VILA green glitter dress HERE

Jeg hintede i indlægget her at jeg allerede havde købt min nytårskjole. Den sad uheldigvis bare rigtig dårligt, da jeg fik den hjem (det er den her kjole), så den bliver snart lagt på min Tictail og derfor er jeg officielt igen med i kapløbet om en lækker nytårskjole. Jeg sukkede faktisk højtlydt, da jeg spottede den her fra VILA lige her. Jeg har før været i grønne palietter (her) og synes det ser ret godt ud til mit lyse hår, så jeg er mega fristet af at den her skulle være kjolen i år. Selve mønsteret ser også flatterende ud.
Er I begyndt at kigge på nytårskjoler?

Den koster 699 kr og finde både i denne grøn og i sort lige HER

I had actually already bought my new years eve dress for 2014 (this one), but once I got it the fit was off, so now I’m looking again! I’ve just seen this dress from VILA here and I love the colour! Have you started looking for a new years eve dress yet?

bloglovin

19 kommentarer

 • Line Svane

  Var det ikke noget med at du havde bestilt denne kjole: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=4182279&CTARef=Basket+Page ??
  Hvis dette er tilfældet, hvordan var den så? Synes den ser så fin ud på nettet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhh, har selv overvejet at klikke denne kjole hjem – dog i sort. Men jeg er lidt i tvivl angående længden, hvilket også er det der har stoppet mig fra at klikke den hjem.. Kan ikke helt finde ud af, hvor langt den egentlig går ned på lårene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror at den går lige omkring knæet (lidt over). Den er i hvert fald ikke lårkort!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H

  Jeg tænkte på om du har fået den blå kjole (du ville have en bodystock under) hjem fra ASOS, og om den er ligeså fin på billederne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes det har jeg, men er lidt i tvivl om jeg synes den er god på mig. Den er MEGET lille i størrelsen, så den er slet ikke løs på mig som på modellen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Jeg bestilte også kjolen hjem, men havde på fornemmelsen at den ville være for lille i min alm. størrelse. Så jeg bestilte den hjem i 2 størrelser større..
   Den er lidt for stor om maven.. så den er sendt til skrædder, og så skal det nok være min nytårskjole. Den er så fin, når den passer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg går ikke rigtig op i hverken nytårsaften eller nytårskjoler. 🙂 Det er bare en stille og rolig aften for mig med masser af god mad.
  Dog er det en rigtig flot kjole, og den vil være super til din hårfarve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg ELSKER nytår! Det behøver ikke at være med kæmpe fester, men jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af tøj og mad den aften + jeg elsker stemningen omkring slutningen af et år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er den bare flot! Jeg siger go. 😉

  Jeg har heldigvis en lækker bordeaux-farvet blondekjole fra Diane Von Furstenberg, der blev købt i forbindelse med min mors bryllup i sommer, som jeg tænker skal i brug igen til nytår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh den lyder godt nok også pæne din kjole!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, den minder mig om en havfrue! 🙂 Jeg har faktisk allerede fundet kjolen til nytår, tror jeg. Hellere være ude i god tid 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Nu når du runder emnet nytårskjoler et jeg simpelthen nødt til at vide om du kan finde på at sælge den nytårskjole du havde på under din graviditet, hvis du stadig har den? Jeg er selv gravid i år og jagten er gået ind på den perfekte kjole, men jeg har aldrig glemt din og hvor godt du så ud i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er desværre solgt videre! Men ellers så hold øje med ASOS – de plejer at være gode på maternity og det var også der min kjole var fra (endda vildt nedsat!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Tanita

  STRESS!
  Haha det slog mig lige at der ikke er længe til nytår, og jeg ANER ikke hvad jeg skal have på ..
  Nå godt man har asos <3

  Men sikke en flot kjole !! :O Hvis jeg selv var til tætsiddende kjoler, ville jeg uden tvivl have klikket den hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er ellers flot den fra ASOS. Øv, at den ikke sad ordentligt (men godt for en anden 😉 ). Jeg er så småt begyndt at kigge, men jeg synes, det er svært! Den må heller ikke sidde for stramt, for der skal være plads til mad, champagne og kransekage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja der skal nemlig være plads til mad 😉 Jeg kommer med nogle bud på kjoler når vi nærmer os 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #321